Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie categorică în derby-ul cu FCSB, dar Mutu anunţă noi transferuri la Rapid: ”Am discutat cu Victor în vestiar”

Victorie categorică în derby-ul cu FCSB, dar Mutu anunţă noi transferuri la Rapid: ”Am discutat cu Victor în vestiar”

Rapid

Comentarii

Rapid şi FCSB au oferit meciul meciul serii de duminică în campionatul românesc. Formaţia pregătită de Adi Mutu s-a impus în mod categoric în faţa rivalilor bucureşteni, scor 2-0, înregistrat încă din prima repriză. Antrenorul giuleştenilor a tras concluziile duelului din etapa a doua.

La finalul meciului, Adi Mutu a subliniat faptul că succesul înregistrat în faţa rivalei FCSB este pe deplin meritat.

Victorie categorică în derby-ul cu FCSB, dar Mutu anunţă noi transferuri la Rapid: ”Am discutat cu Victor în vestiar”

Tehnicianul Rapidului a menţionat că este foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, însă a adăugat şi că echipa are nevoie de întăriri, în ciuda faptului că l-a adus şi pe Marko Dugandzic, cel care a avut impact chiar imediat.

De asemenea, acesta a povestit şi ce a discutat cu căpitanul Săpunaru înainte de meci.

”Un meci muncit, o victorie meritată pe deplin. Sunt foarte mulţumti de atitudinea jucătorilor. Ccea mai importantă victorie, un meci care contează foarte mult pentru noi.

Ne aşteptăm la victorie la orice meci, mai ales pe Giuleşti. Ştiam şi înainte de meci ce încărcătura emoţională are acest meci pentru suflarea rapidistă.

(n.r. despre transferul lui Dugandzic) Am făcut tot ce se putea ca să îl conving să vină la Rapid. Nu a fost greu să-l conving să vină. Au fost probleme cu clubul de la care a venit pentru transferul său.

Ne mai trebuie un atacant. Am discutat cu Victor (n.r. Angelescu) în vestiar. Am avut pe bancă iar trei copii de 18 ani. Ne trebuie şi jucători de experienţă.

Toţi jucătorii care au intrat au făcut-o bine. Şi-au făcut bine datoria, au fost motivaţi.

E foarte important Săpunaru. Chiar înainte de meci mi-a zis că dă gol cu capul. A fost cu piciorul, nu cu capul. dar important e că a dat.

Mă bucur pentru el şi pentru echipă. Am încredere în experienţa lui şi că poate să gestioneze astfel de momente (n.r. cu galbenul). Să nu uite că este căpitanul nostru.

Aş fi vrut patru puncte după primele două etape. Toate echipele sunt bine pregătite şi sunt gata de luptă.

(n.r. despre titlu) Nu ne gândim la acest lucru. E o victorie mare şi importantă pentru noi, dar de marţi ne gândim la următorul meci, cu Universitatea Craiova”, a declarat Mutu, după meci.

Afla mai multe despre: rapidmutu 

viewscnt
Articole similare