Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săpunaru a fost mulţumit după ce meciul cu FCSB nu se va juca pe Arena Naţională: ”Noi trebuie să jucăm aici, pentru că este casa noastră!”

Săpunaru a fost mulţumit după ce meciul cu FCSB nu se va juca pe Arena Naţională: ”Noi trebuie să jucăm aici, pentru că este casa noastră!”

Rapid

Comentarii

FCSB o va întâlni pe Rapid în cel mai aşteptat duel al rundei a doua din Superligă, iar partida va putea fi urmărită în direct pe OrangeSport 1.

Săpunaru a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare partidei, alături de Adi Mutu. Căpitanul Rapidului este conştient că va urma un meci dificil pentru echipa lui. Totuşi, fundaşul echipei lui Mutu este sigur că fanii îi vor împinge de la spate, iar Rapid va face un meci bun. 

Săpunaru se bucură că partida nu se va disputa pe Arena Naţională. Fostul internaţional este mulţumit că derby-ul etapei a doua din Superligă se va juca pe Arena Naţională. 

”Noi trebuie să jucăm aici, pentru că este casa noastră!”

”Ne aşteaptă un meci greu. Sperăm să-l câştigăm. Jucăm acasă, pe Giuleşti. Ar fi surpriza dacă nu ar fi suporterii în tribune. E mai bine că suntem la noi acasă. Arena Naţională e un stadion neutru. Giuleştiul e casa noastră. Noi trebuie să jucăm aici pentru că este casa noastră.

Steaua (n.r. FCSB) e o echipă valoroasă. Noi trebuie să ne facem datoria faţă de suporteri. E începutul campionatului. Nu putem compara ce e acum cu ce va fi peste 5-6 etape. Va fi un meci greu. Derbyul e derby indiferent de locul în clasament. Echipa de acasă joacă cu al 12-lea jucător. Când eşti la Rapid, te obligă play-off-ul.

Nu este duelul căpitanilor, ci al echipelor. E un duel al echipelor şi al suporterilor. Presiune a fost întotdeauna la Rapid”, a declarat Cristi Săpunaru, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: rapid-săpunaru-fcsb 

viewscnt
Articole similare