Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, răspuns acid pentru critici: ”În România n-ai voie să vorbeşti, să-ţi spui părerea”. Replică genială despre momentul de la pauză al FCSB-ului

Florin Tănase, răspuns acid pentru critici: ”În România n-ai voie să vorbeşti, să-ţi spui părerea”. Replică genială despre momentul de la pauză al FCSB-ului

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut derby-ul jucat împotriva Rapidului, scor 0-2, în etapa a doua din Superligă. Vicecampioana a făcut un joc modest, astfel că rămâne fără victorie în acest start de sezon. Căpitanul Florin Tănase a tras concluziile eşecului suferit pe noul Giuleşti.

Florin Tănase, răspuns acid pentru critici: ”În România n-ai voie să vorbeşti, să-ţi spui părerea”. Replică genială despre momentul de la pauză al FCSB-ului: ”Trebuia să facă mai multe”

La finalul derby-ului dintre Rapid şi FCSB, Florin Tănase a comentat scandalul pe care l-a provocat cu ultimele sale afirmaţii, atunci când a criticat mai multe aspecte referitoare la clubul la care este legitimat din vara anului 2016.

De asemenea, fotbalistul de 27 de ani a dat o replică fabuloasă când a fost întrebat despre cele patru schimbări efectuate de FCSB la pauză.

Florin Tănase a vorbit şi despre stadiul posibilei sale plecări de la echipa roş-albastră.

”Dezamăgire totală, un nou meci slab, un început deazastruos. Trebuie să analizăm şi să ne revenim. Vreau să-mi cer scuze suporterilor în numele jucătorilor pentru că i-am dezamăgit în acest start de sezon.

Am avut câteva ocazii, puteam să marcăm. Din păcate nu am făcut-o, a făcut-o adversarul. Felicitări lor.

Nu pot să spun care sunt cauzele. Problema cea mai mare e că nu jucăm ca pe finalul sezonului trecut. Nu mai suntem acea echipă care pasa bine şi făcea pressing sus/ 

(n.r. despre cele patru schimbări de la pauză) Trebuia să facă mai multe. Nu vreau să spun câte, dar mai multe.

(n.r. despre transfer) Nu vreau să discut despre asta. Sunt suparat. Mă aşteptam la un alt start de sezon. Trebuie să începem să jucăm aşa cum o făceam înainte. Îmi arde de transfer după meciul ăsta?

(n.r. despre declaraţiile din ultima vreme) În România n-ai voie să vorbeşti, să-ţi spui părerea. Sunt eu prea trist acum. Normal că au fost interpretate greşit. Nu am atacat filosofia clubului deloc.

Ne aşteaptă un meci foarte greu joi. Dacă îl vom câştiga, cred că altfel vor decurge lucrurile. Cred încă în calificare, că putem să facem un joc bun şi să-i scoatem”, a declarat Tănase, după meci.

Afla mai multe despre: fcsbflorin tanase 

viewscnt
Articole similare