Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Niciun jucător care a venit nu a confirmat”. Dan Petrescu a găsit soluţia pentru CFR. Un nou transfer: ”Da, ne gândim la el”

”Niciun jucător care a venit nu a confirmat”. Dan Petrescu a găsit soluţia pentru CFR. Un nou transfer: ”Da, ne gândim la el”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă de FC U Craiova, scor 1-3, iar la finalul jocului, Dan Petrescu a vorbit despre posibila venirea lui Ronaldo Deaconu la campioana României. Mijlocaşul de 25 de ani este liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Shaanxi Chang'an Athletic.

CFR Cluj are un început de sezon ezitant şi este departe de forma arătată în campionatul trecut, atunci când a înregistrat şase victorii consecutive, sub comanda lui Marius Şumudică.

În debutul stagiunii 2022-2023, gruparea din Gruia a pierdut deja Supercupa Românie, a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor încă din primul tur, iar în campionat lucrurile sunt şi ele departe de a fi liniştite, mai ales după înfrângerea categorică din Bănie.

Dan Petrescu a anunţat un nou transfer la CFR Cluj: ”Da, ne gândim la el”

Sub aspectul întregii situaţii expuse, trupa lui Dan Petrescu mai are nevoie de întăriri, în condiţiile în care chiar antrenorul a anunţat că vrea să ajungă în grupele Conference League.

Ronaldo Deaconu este un jucător care a apărut în atenţia campioanei. Mijlocaşul de 25 de ani a evoluat ultima dată în liga a doua chineză, la Shaanxi Chang'an Athletic.

Totuşi, din cauza problemelor financiare similare cu care a avut de a face şi la Gaz Metan Mediaş, ultimul club din România la care a fost legitimat, şi-a reziliat angajamentul cu chinezii şi a devenit liber de contract.

Întrebat dacă Ronaldo Deaconu este un jucător pe care îl doreşte la CFR Cluj, Dan Petrescu a răspuns că ia în calcul aducerea acestuia în Gruia.

”Da, ne gândim la el, dar nu ştiu dacă va fi. Dacă o să semneze, o să vă spunem”, a declarat antrenorul campioanei, după eşecul suferit în faţa celor de la FC U Craiova.

Dan Petrescu a criticat campania de achiziţii făcută de CFR Cluj, subliniind faptul că niciunul dintre jucătorii noi nu a confirmat până acum.

”Niciun jucător nou care a venit nu a confirmat. Asta e problema cea mai mare, cred eu”, a reacţionat Petrescu.

Astfel, e de înţeles de ce Dan Petrescu vrea forţe proaspete la echipă, iar Ronaldo Deaconu poate fi jucătorul care să lege jocul de la mijlocul terenului pentru CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare