Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Antrenorul român din străinătate care nu vrea să transfere jucători din Superligă: "Trebuie să fiu absolut sigur că va reuşi, altfel pot ieşi discuţii"

EXCLUSIV | Antrenorul român din străinătate care nu vrea să transfere jucători din Superligă: "Trebuie să fiu absolut sigur că va reuşi, altfel  pot ieşi discuţii"

Superliga

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport, Laszlo Boloni (69 de ani) a spus că "nu-şi permite" să se apropie de vreun jucător român dacă nu e sigur că va reuşi, având în vedere câţi jucători români au plecat din Liga 1 în străinătate şi nu au reuşit.

Laszlo Boloni a acordat un interviu exclusiv pentru Orange Sport şi a vorbit, printre altele, despre jucătorii români, întrebat fiind dacă şi-ar dori vreunul din Superligă. Experimentatul antrenor a spus că nu vrea să rişte să iasă "discuţii deosebit de neplăcute".

EXCLUSIV | Antrenorul român din străinătate care nu vrea să transfere jucători din Superligă: "Trebuie să fiu absolut sigur că va reuşi, altfel  pot ieşi discuţii"

Proaspăt angajat la Metz, în Ligue 2, după ce negocierile cu FRF pentru postul de selecţioner au picat, Laszlo Boloni a acordat un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport, în care a spus că "nu-mi permit" să transfere jucători din Superligă.

Boloni vrea să ia jucători de care poate fi sigur că va reuşi, de teamă că dacă va transfera vreun român şi nu va reuşi vor ieşi "discuţii deosebit de neplăcute". Au existat multe exemple de jucători români plecaţi din Superligă care nu au reuşit, astfel că Boloni este rezervat în această privinţă.

"(n.r. - Aţi dori vreun jucător din campionatul României la Metz?) Nu pot să îmi permit acum să angajez jucători. Dacă mă apropii de vreun jucător român, atunci trebuie să fiu absolut sigur că el va reuşi, altfel pot ieşi discuţii deosebit de neplăcute", a spus Laszlo Boloni, pentru Orange Sport.

Rareş Ilie (19 ani) la Nice, chiar în Franţa sub ochii lui Boloni, este ultimul exemplu de jucător român plecat din Superligă direct în fotbalul mare, în Ligue 1.

Afla mai multe despre: bolonijucatorisuperligametz 

viewscnt
Articole similare