Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, la un pas să îl aducă pe cel mai ghinionist român din 2022. Cu el, lotul lui Dan Petrescu ar fi complet

CFR Cluj, la un pas să îl aducă pe cel mai ghinionist român din 2022. Cu el, lotul lui Dan Petrescu ar fi complet

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este foarte aproape să îl aducă la echipă pe Ronaldo Deaconu, jucător ce este liber de contract în momentul de faţă. Ultima oară, mijlocaşul de 25 de ani a evoluat în liga a doua din China, la Shaanxi Chang'an Athletic.

Ronaldo Deaconu a plecat din România cu speranţa de a evita probleme financiare pe care le-a avut la Gaz Metan Mediaş.

Însă, ajuns în China, în luna martie, mijlocaşul român a întâmpinat aceleaşi probleme ca în ţara natală.

Jucătorul de de 25 ani nu şi-a primit nici măcar un salariu, astfel că la începutul lunii şi-a reziliat contractul cu Shaanxi Chang'an Athletic.

Acesta a însumat la formaţia din divizia a doua chineză trei goluri şi o pasă decisivă în şase meciuri.

CFR Cluj, la un pas să aducă un român de top din străinătate. Cu el, lotul lui Dan Petrescu ar fi complet

Rămas liber de contract, Ronaldo Deaconu este chemat înapoi în România. Conform Gsp, mijlocaşul este foarte aproape să ajungă la campioana CFR Cluj.

Jucătorul ar semna o înţelegere valabilă doi ani şi ar avea un salariu de aproximativ 10.000 de euro lunar, notează sursa citată.

Este aştepat să ajungă în acest weekend la Cluj-Napoca pentru a semna contractul, iar de luni ar putea fi deja prezent la antrenamentele echipei, sub comanda lui Dan Petrescu.

Pe lângă restanţele din China, Deaconu plecase deja de la Mediaş cu 110.000 de euro mai puţini în buzunar decât ar fi trebuit.

Dacă toate detaliile vor fi puse la punct, iar Ronaldo Deaconu ar ajunge la CFR Cluj, formaţia ardeleană ar fi cea de-a cincea echipă din România, după ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, Sepsi şi Gaz Metan Mediaş.

Ronaldo Deaconu, despre experienţa din China

”În viaţă şi într-un meci de fotbal nu poţi să antrenezi norocul. Am terminat meciul de azi şi la două minute am reziliat contractul.

Asta după parcurgerea procedurilor legale care îmi dau dreptul să reziliez. Motivul? Am intrat în a şasea lună de contract şi nu am primit nici un yuan (n.r. moneda din China) din salariu.

Mi-am făcut datoria pe plan sportiv, marcând câteva goluri, ajutându-mi echipa. Îi înţeleg în privinţa blocajului financiar pe care îl au. Practic, am găsit aici Gaz Metan de China.

Doar că, în loc de compania de gaze, aici trebuie să finanţeze compania locală de apă. China e o ţară minunată. Oamenii de la echipă mi-au dat încredere.

Fanii mă iubesc, iar sentimentul e reciproc. Doar că fotbalul a devenit o mare aventură, ca un joc de poker. A fost o experienţă grea, ca la Gaz Metan”, declara mijocaşul de 25 de ani, la începutul lunii, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: cfr clujronaldo deaconu 

viewscnt
Articole similare