Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, declaraţie surprinzătoare înainte de returul din Conference League: ”Sheriff Tiraspol a bătut-o pe Real Madrid. Cine punea 1 euro că bat ei?”

Dan Petrescu, declaraţie surprinzătoare înainte de returul din Conference League: ”Sheriff Tiraspol a bătut-o pe Real Madrid. Cine punea 1 euro că bat ei?”
Comentarii

Dan Petrescu a oferit o nouă serie de declaraţii surprinzătoare înainte de returul din Conference League.

Formaţia CFR Cluj s-a impus cu scorul 3-0 (2-0) în faţa echipei Inter Escades, din Andorra, joi seară, pe teren propriu, în prima manşă din al doilea tur preliminar al Conference League. Ultimul gol a fost al românului Raul Feher, în propria poartă.

Chiar dacă CFR are un avantaj liniştitor, Dan Petrescu nu a fost prea optimist. Antrenorul a spus chiar după meciul din tur că echipa lui şi-a făcut meciul greu. Fostul jucător de la Chelsea vrea să îşi ţină fotbaliştii concentraţi. 

Dan Petrescu trebuie să o ducă pe CFR în grupele Conference League, competiţie care ar putea aduce milioane bune în contul echipei patronate de Neluţu Varga. 

”Sheriff Tiraspol a bătut-o pe Real Madrid. Cine punea 1 euro că bat ei?”

”Pentru fotbalul românesc e foarte bine ca toate echipele să se califice. Eu mereu avertizez aceste lucruri, dar lumea mă ia la mişto. Accept că mă ia la mişto lumea. Dar, după meciuri, parcă zic toţi că am avut dreptate.

În fotbal se poate întâmpla orice, oricând. Sheriff Tiraspol a bătut-o pe Real Madrid. Cine punea 1 euro că bat ei la Real acasă? E posibil orice. Dacă nu eşti concentrat, se poate întâmpla orice”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu FC U Craiova 1948.  

Afla mai multe despre: dan petrescu-cfr-conference league 

viewscnt
Articole similare