Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali abia l-a adus la FCSB, dar patronul vrea să îl vândă: ”Cred că iau mulţi bani, milioane pe el!”

Becali abia l-a adus la FCSB, dar patronul vrea să îl vândă: ”Cred că iau mulţi bani, milioane pe el!”

FCSB

Comentarii

Becali consideră că va încasa multe milioane de euro în schimbul lui Dawa.

Joyskim Dawa este un nume care s-a făcut cunoscut în România odată cu sosirea sa vara trecută la FC Botoşani. La capătul unui sezon în care a disputat 32 de partide oficiale la formaţia moldoveană şi a marcat patru goluri, fundaşul central a făcut trecerea spre Bucureşti.

A semnat cu FCSB, vicecampioana României, astfel că evoluţiile sale din Moldova au fost răsplătite cu succes. Gigi Becali a plătit 350.000 de euro pentru a-l aduce. Ajuns la formaţia bucureşteană, Dawa a fost titular încă din prima etapă în centrul defensivei, acolo unde a făcut pereche cu Haruţ.

Becali este mulţumit de Dawa, chiar dacă echipa lui nu are evoluţii bune. Patronul FCSB consideră că va face mulţi bani cu Dawa şi va încasa multe milioane de euro în schimbul fostului jucător de la FC Botoşani. 

”Cred că iau mulţi bani, milioane pe el!”

”Mă bucur că am făcut achiziţie pe Dawa, cred că iau mulţi bani, milioane pe el, aşa cred. Vine cu mingea la picior şi dă din mâini, nu are cui să o dea.

E posibil asta?! (n.r. că a alergat mai mult decât Tănase cu U Cluj) Aşa este, da. Nu e doar de alergare, e vorba de mişcare, de viteză în mişcare. Nu ai văzut, el degeaba a alergat, Olaru săracul, nu a avut viteză în gândire. Nu ştiu ce se întâmplă”, a declarat patronul FCSB-ului la ProArena.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-dawa 

viewscnt
Articole similare