Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou TUN marca CFR Cluj. Oferta uriaşă primită de ardeleni pentru favoritul lui Dan Petrescu. Detalii de ultimă oră

Un nou TUN marca CFR Cluj. Oferta uriaşă primită de ardeleni pentru favoritul lui Dan Petrescu. Detalii de ultimă orăgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a avut parte de un start de sezon ezitant, ardelenii ratând deja Supercupa României şi calificarea în grupele Ligii Campionilor, după eliminarea ruşinoasă încă din primul tur preliminar, suferită în faţa armenilor de la FC Pyunik.

Ajunşi în Conference League, jucătorii lui Dan Petrescu au avut parte de un meci uşor împotriva echipei din Andorra, Inter Club d'Escaldes. CFR Cluj s-a impus cu 3-0 în prima partidă şi a făcut un pas uriaş către turul trei preliminar al competiţiei.

Deşi a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor sau chiar ale Europa League, CFR Cluj nu duce lipsă de oferte. Oficialii campioanei României au primit chiar în aceste zile o propunere extrem de interesantă de transfer.

Al Khaleej, din Arabia Saudită, a oferit 1 milion de euro pentru a-l împrumuta pe Nana Boateng până la finalul sezonului. Conducerea ardelenilor n-a oferit un răspuns clar, însă oferta venită din Golf va fi refuzată, Dan Petrescu fiind sigur că CFR Cluj ar putea obţine sume mai mari de bani datorită unui parcurs bun în Conference League, dacă Nana Boateng va rămâne în lotul echipei.

Conform gsp.ro, oficialii ardelenilor aşteaptă suma de 5 milioane de euro pentru a renunţa la serviciile lui Nana Boateng.

În vârstă de 28 de ani, mijlocaşul defensiv ghanez a sosit la CFR Cluj în luna septembrie a anului trecut, fiind adus de la finlandezii de la KuPS.

Evoluţiile sale în Gruia au impresionat, acesta bifând 41 de meciuri şi trei goluri în tricoul campioanei României.

Evoluţiile bune reuşite pentru CFR Cluj i-au crescut şi cota mijlocaşului, care este evaluat acum la 1,4 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Nana Boateng a fost ales de Basarab Panduru în echipa ideală a sezonului trecut din campionatul României. Ghanezul ocupă rolul de mijlocaş defensiv.

"Singurul care poate juca acolo e Boateng, ceilalţi parcă au nevoie de cineva lângă. Parcă e jucătorul care ştie să joace acolo ca 'închizător'. A dat şi două goluri foarte importante, cu Voluntari, cu Craiova", declara expertul Orange Sport, la finalul sezonului trecut.

De-a lungul carierei, Nana Boateng a mai evoluat pentru Colorado Rapids, Stromsgodset IF şi pentru juniorii lui Manchester City.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare