Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lecţia de fotbal administrată CFR-ului nu îl entuziasmează pe jucătorul Craiovei: ”O victorie ca oricare alta”

Lecţia de fotbal administrată CFR-ului nu îl entuziasmează pe jucătorul Craiovei: ”O victorie ca oricare alta”

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova a câştigat într-o manieră absolut autoritară duelul cu CFR Cluj, scor 3-1, în etapa a doua din Superligă. Fotbalul arătat de jucătorii lui Croitoru a fost la un nivel înalt, dar unul dintre aceştia nu vede nimic special în victoria obţinută în faţa campioanei.

Robert Popa nu a fost entuziasmat după victoria categorică reuşită de FC U Craiova în faţa campioanei CFR Cluj.

Robert Popa, după FC U Craiova - CFR Cluj 3-1: ”Că jucăm cu CFR sau cu ultima clasată sunt tot trei puncte puse în joc”

Portarul de 19 ani al lui Marius Croitoru este de părere că trei puncte obţinute cu CFR Cluj nu diferă cu nimic dacă ar fi fost câştigate cu oricare altă adversară din prima ligă din România.

De asemenea, Popa a vorbit şi despre anumite schimbări în stilul său de joc, mai ales odată cu introducerea sistemului VAR în Superligă.

”Nu zic neapărat că e o victorie mare, zic o victorie ca oricare alta. Ori că jucăm cu CFR, ori că jucăm cu ultima clasată, pâna la urmă sunt tot trei puncte puse în joc. Deci e o victorie normală din punctul nostru de vedere.

M-am pregătit psihic pentru această perioadă când va veni şi VAR-ul în România şi cum am văzut în Premier League sau în alte ligi importante, am jucat faza până la capăt, nu m-am oprit. 

Mă uit la mai mulţi portari, dar eu am stilul meu. Nu mă inspir de la nimeni. 

Căldura asta a fost incredibilă azi. A fost foarte greu să joci pe asemenea căldură. Cred că la nivelul terenului, nu exagerez, cred că erau 45-50 de grade”, a declarat Popa, după meci.

Afla mai multe despre: craiovapopa 

viewscnt
Articole similare