Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt meciuri în care nici nu e nevoie de antrenor!". Croitoru, doar laude pentru jucatori după victoria cu CFR Cluj

"Sunt meciuri în care nici nu e nevoie de antrenor!". Croitoru, doar laude pentru jucatori după victoria cu CFR Cluj

FC U Craiova

Comentarii

Marius Croitoru, antrenorul FCU Craiova 1948, a reacţionat la finalul meciului câştigat împotriva campioanei României, 3-1 în Bănie cu CFR Cluj. Tehnicianul şi-a lăudat jucătorii şi a vorbit despre transferul lui Kyriakos Papadopoulos (30 de ani), unul de răsunet la echipa lui Adrian Mititelu.

FCU Craiova 1948 a învins-o clar pe CFR Cluj, campioana României. În Bănie, oltenii lui Adrian Mititelu s-au impus cu 3-1, deşi nu plecau cu statut de favoriţi la această partidă, iar Marius Croitoru a rostit doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi după acest succes.

"Sunt meciuri în care nici nu e nevoie de antrenor!". Croitoru, doar laude pentru jucatori după victoria cu CFR Cluj

Dubla lui Van Durmen (32 şi 73) şi golul lui Compagno (47) au anulat reuşita lui Deac (15) şi au adus cele trei puncte pentru FCU Craiova 1948 în duelul cu campioana României, CFR Cluj. Marius Croitoru a spus, la flash-interviu, că după părerea sa elevii săi au controlat meciul cap-coadă.

"Cred că l-am controlat de la un capăt la celălalt. Pentru mine e o victorie normală, nu e nimic wow pentru că ştiu ce jucători am. E numai meritul lor. Uşor, uşor ne îndreptăm acolo unde ne este locul. Astea sunt ideile mele de a marca goluri, câteodată îmi iese, câteodată nu mi iese, dar de cele mai multe ori mi-a ieşit.

Practic e o normlitate ca această echipă să devină una din forţele din campionat, la cum au jucat băieţii azi. Sunt meciuri, practic, în care nici nu ai nevoie de antrenor", a spus Marius Croitoru, la flash-interivu, la Orange Sport, ca apoi să anunţe că fundaşul Kyriakos Papadoulos mai are de aşteptat până să joace în tricoul oltenilor.

"Adiţă (n.r. - Adrian Mititelu Jr.) l-a convins, a făcut toate eforturile, bineînţeles cu acordul tatălul lui, nea Adi. Mi l-a propus, mi-a spus 'Marius, ce zici de el?'. I-am zis că da, e un jucător de care această echipă are nevoie. Dacă va fi pregătit până luni, îl veţi vedea, dar eu sunt ferm convins că nu va fi pregătit până luni", a mai declarat Croitoru.

FCU Craiova 1948 - CFR Cluj 3-1, în Superligă

FCU Craiova 1948 a oferit surpriza startului de campionat reuşind să învingă, duminică, pe CFR Cluj cu scorul de 3-1, într-un meci contând pentru etapa a doua a Superligii

Deac a deschis scorul la Craiova, pentru CFR, în minutul 14, dar reacţia gazdelor a fost foarte bună şi van Durmen a egalat în minutul 32, din pasa excelentă a lui Juan Bauza.

În startul reprizei secunde Bălgrădean a respins la Baeten, însă Compagno a fost pe fază şi a înscris al doilea gol al craiovenilor (min. 46).

În minutul 72 van Durmen a stabilit scorul final, 3-1 pentru FCU Craiova 1948.

FCU Craiova 1948: Popa – Negru (R. Grigore 90’), Duarte, Paramatti, Huyghebaert - Asamoah, Achim – Baten (Marquet 80’), Bauza (Sidibe 90’), van Durmen (Chiţu 86’) – Compagno. Antrenor: Marius Croitoru

CFR Cluj: Bălgrădean - Braun, Graovac, Yuri Matias, Camora - Deac, Boateng (Hoban 78’), Muhar (Bordeianu 63’) - Ad. Păun (Hammershoy-Mistrati 46’), Debeljuh (Jefte Betancor 46’), Petrila (Gîdea 78’). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: van Durmen 26 Compagno 57 / Deac 45+1, Bordeianu 67, Boateng 72, Hoban 84

Arbitri: Andrei Florin Chivulete – Radu Adrian Ghinguleac, Andrei Constantinescu – Bogdan Dumitrache.

Arbitri VAR: Radu Petrescu – Vlad Bârleanu

Observator: Andrei Ioniţă

Afla mai multe despre: marius croitorufcu craiova1948superligareactie 

viewscnt
Articole similare