Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi e cel mai în formă antrenor din România, dar susţine că toate meritele sunt ale jucătorilor lui: ”Toată echipa a jucat bine!”

Bergodi e cel mai în formă antrenor din România, dar susţine că toate meritele sunt ale jucătorilor lui: ”Toată echipa a jucat bine!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi OSK a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa FC Argeş, în etapa a doua din Superliga.

Golurile au fost marcate de Matei '49 (penalti), Mitrea '60, Ştefănescu '63 şi Golofca '80. Partida nu a beneficiat de tehnologia VAR şi a fost arbitrată de Viorel Flueran, ajutat de Sebastian Gheorghe şi Marius Badea.

La finalul meciului, Bergodi a fost mulţumit de rezultat. El spune că meritul este al echipei sale. De asemenea, el a menţionat şi doi fotbalişti din lotul lui Sepsi. 

”Toată echipa a jucat bine!”

”Importante sunt cele 3 puncte pe care le-am luat contra unei echipei grele. A două repriză a fost fantastică. Nu e uşor pentru nimeni să joci contra unei formaţii bine organizate. După primul gol, atunci ei s-au deschis şi noi am profitat. Cosmin Matei este un jucător care are o calitate tehnică foarte bună.

Are libertate, trebuie să nu fie previzibil. Fantezia lui ne poate ajuta. Marius Ştefănescu e un jucător polivalent, poate juca pe oricare poziţie din spatele vârfului. Toată echipa a jucat bine, nu doar ei. Sunt mulţumit de rezultat”, a spus Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: sepsi-bergodi-superliga 

viewscnt
Articole similare