Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de răsunet pentru cel mai bun fundaş central al naţionalei: ”Este o chestiune de zile”. Va ajunge în Italia pe un salariu monstru

Transfer de răsunet pentru cel mai bun fundaş central al naţionalei: ”Este o chestiune de zile”. Va ajunge în Italia pe un salariu monstru

Stranieri

Comentarii

Un fundaş central care a impresionat în ultima perioadă în tricoul echipei naţionale a României este foarte aproape de a prinde un transfer de răsunet în fotbalul din Vest. Este dorit în Italia, acolo unde poate fi coleg cu încă un conaţional.

Adrian Rus este unul dintre puţinii jucători de la echipa naţională a României care a impresionat. A primit laude din partea opiniei publice chiar şi după meciurile în care atât jocul, cât şi rezultatul primei reprezentative au fost la pământ.

Rus este de departe jucătorul din centrul defensivei care a fost cel mai apreciat în ultima perioadă pentru prestaţiile din tricoul echipei naţionale.

Dacă Vlad Chiricheş a fost aspru criticat după jocurile din Liga Naţiunilor, iar Andrei Burcă a fost în nota obişnuită, nu este greşit ca fundaşul de 26 de ani să fie considerat stâlpul defensivei lui Edi Iordănescu.

Un fundaş al echipei naţionale, dorit în Italia

Prestaţiile de la echipa naţională, în primul rând, dar şi de la echipa de club, MOL Fehervar, l-au adus pe Rus în atenţia mai multor cluburi mult mai bine cotate în fotbalul european.

După ce s-a vorbit despre interesul manifestat dinspre Lech Poznan, campioana din Polonia, sau Levante şi FC Zurich, Adrian Rus poate ajunge în fotbalul italian.

Fundaşul central de 26 de ani este foarte aproape de Pisa, formaţie din liga a doua din Italia, informează ProSport, care notează faptul că mutarea ar fi ”o chestiune de zile”.

La Pisa, Rus ar urma să încaseze un salariu anual de aproape o jumătate de milion de euro, mai exact 480.000 de euro, în condiţiile în care în Ungaria câştigă 15.000 de euro lunar, echivalentul a 180.000 de euro pe an.

Apărătorul echipei naţionale ar fi cerut câteva zile de gândire, iar la capătul cărora, în mod normal, ar trebui ca mutarea să se realizeze, conform sursei citate.

Adrian Rus a îmbrăcat în 14 meciuri tricoul echipei naţionale a României. La echipa de club, în ultimul sezon, acesta a jucat 28 de partide şi a reuşit un assist.

În momentul de faţă, Rus este cotat la 900.000 de euro, cea mai mare cotă atinsă în carieră, potrivit transfermarkt.com.

La Pisa, formaţie care a ratat promovarea în Serie A, Adrian Rus l-ar avea coleg pe un alt internaţional român, mijlocaşul Marius Marin, cel mai bine cotat jucător al echipei.

Afla mai multe despre: adrian rusechipa nationalastranier 

viewscnt
Articole similare