Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul, iminent! Dorit de FCSB si U Craiova, a ales cu cine bate palma

Transferul, iminent! Dorit de FCSB si U Craiova, a ales cu cine bate palma

FCSB

Comentarii

Transferul lui Ionuţ Nedelceau (26 de ani) de la Crotone este iminent. Dorit de FCSB şi U Craiova, de Gigi Becali şi Mihai Rotaru, fundaşul central a ales altă variantă şi va bate palma. Palermo, clubul la care va ajunge şi Mirko Pigliacelli, l-a convins pe Ionuţ Nedelcearu să semneze.

Dorit de Gigi Becal şi Mihai Rotaru la FCSB şi U Craiova, Ionuţ Nedelcearu are alte planuri. Vrea să plece de la Crotone, club retrogradat în Serie C, dar va rămâne tot în Italia. Presa din "Cizmă" susţine că Palermo este aproape să obţină semnătura fundaşului central din naţionala României.

Transferul, iminent! Dorit de FCSB si U Craiova, a ales cu cine bate palma

Deşi mai are contract cu Crotone până în vara lui 2024, Ionuţ Nedelcearu vrea să plece de la echipa italiană care a retrogradat în Serie C. După ce au aflat planurile lui "Nede", FCSB şi U Craiova au intrat fir. Gigi Becali şi Mihai Rotaru l-au dorit pe fundaşul central, dar se pare că acesta are alte planuri.

Ionuţ Nedelcearu se îndreaptă spre Palermo, echipă care l-a luat de la U Craiova pe Mirko Pigliacelli, liber de contract. Il Giornale di Sicilia scrie că transferul lui Ionuţ Nedelcearu la Palermo "s-ar putea concretiza în zilele următoare".

"Fundaşul central Ionuţ Nedelcearu, un "gigant" de 1,90 de la Crotone, este mai mult decât un zvon pe piaţa transferurilor. Nu vrea să mai joace la Crotone, club retrogradat în Serie C, fiind om de naţională, iar interesul clubului Palermo e concret şi transferul s-ar putea concretiza în zilele viitoare", scrie site-ul ilovepalermocalcio.com, care citează Il Giornale di Sicilia.

Astfel, se pare că Ionuţ Nedelcearu nu e tentat să revină în Superligă, deşi FCSB şi U Craiova l-au avut pe lista de transferuri pe fotbalistul crescut la Dinamo.

Ionuţ Nedelcearu a jucat 36 de meciuri în sezonul trecut la Crotone, în toate competiţiile, timp în care a marcat de două ori.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Nedelcearu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com'

Afla mai multe despre: ionut nedelcearufcsbu craiovapalermotransfer 

viewscnt
Articole similare