Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou TUN pentru fotbalistul naţionalei. Semnează cu o echipă din cupele europene pe un salariu uriaş. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Un nou TUN pentru fotbalistul naţionalei. Semnează cu o echipă din cupele europene pe un salariu uriaş. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Echipa națională

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu a retrogradat în Serie C, astfel că fundaşul central român este foarte aproape de o despărţire de Crotone.

Ionuţ Nedelcearu mai are contract cu Crotone până în vara anului 2024, însă probabilitatea să plece din Italia este tot mai mare. Fundaşul central este dorit insistent de Lech Poznan, campioana Poloniei.

Conform fanatik.ro, fotbalistul de 26 de ani a primit o ofertă de 1,2 milioane de euro, după ce Crotone a refuzat suma de 700 de mii de euro oferită iniţial de Lech Poznan. De altfel, Ionuţ Nedelcearu este ademenit de campioana Poloniei şi cu un salariu foarte bun de 400 de mii de euro anual, cu tot cu bonusuri.

  • Lech Poznan a fost eliminată din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, iar acum evoluează în preliminariile Conference League

Vândut de Dinamo în Rusia, în 2018, la Ufa, pentru 700.000 de euro, internaţionalul român a impresionat în Premier Liga şi a fost achiziţionat apoi de AEK Atena, pentru doar 500.000 de euro, deşi era cotat la 3,5 milioane.

Acesta a fost om de bază în unicul sezon petrecut în Grecia, adunând 35 de apariţii, dar vara trecută, când a fost ofertat de Crotone, a decis să facă pasul în Italia, spre dezamăgirea lui Victor Becali.

”Nedelcearu, din punctul meu de vedere, a greşit plecând de la AEK Atena, să te duci la Crotone. Dacă te duci la o echipă cu pretenţii de promovare, e cu totul altceva.

E decizia pe care a luat-o, e problema lui, el trebuie să îşi asume consecinţele. Decizia e a jucătorului, nu poate decide nimeni pentru el”, a declarat Victor Becali pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare