Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Nedelcearu încă nu şi-a găsit o nouă echipă! Unde spune Victor Becali că a greşit fundaşul: ”E problema lui, să îşi asume consecinţele” | EXCLUSIV

Ionuţ Nedelcearu încă nu şi-a găsit o nouă echipă! Unde spune Victor Becali că a greşit fundaşul: ”E problema lui, să îşi asume consecinţele” | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

În urma retrogradării cu Crotone, Ionuţ Nedelcearu (26 de ani) este în căutarea unei noi echipe, însă nu a primit până acum vreo ofertă care să îi fie pe plac. Dorit de FCSB, fundaşul a afirmat că nu este dornic să revină în România.

Parte a generaţiei care a făcut furori la Campionatul European U21 din 2019, lui Ionuţ Nedelcearu i se anunţa un viitor promiţător în fotbalul mare.

Vândut de Dinamo în Rusia, la Ufa, pentru 700.000 de euro, internaţionalul român a impresionat în Premier Liga şi a fost achiziţionat apoi de AEK Atena, pentru doar 500.000 de euro, deşi era cotat la 3,5 milioane.

Acesta a fost om de bază în unicul sezon petrecut în Grecia, însumând 35 de apariţii, dar vara trecută, când a fost ofertat de Crotone, a decis să facă pasul în Italia.

Noua sa echipă era proaspăr retrogradată din Serie A, astfel că Nedelcearu ar fi putut crede că obiectivul este revenirea în prima ligă din prima încercare.

Dar, la Crotone, românul a găsit o situaţie complet diferită: lotul fusese ”ciugulit” de alte echipe din Serie A, iar, cu jucătorii rămaşi, formaţia italiană şi-a ”asigurat” a doua retrogradare consecutivă.

Ionuţ Nedelcearu încă nu şi-a găsit o nouă echipă

Aşadar, cu echipa sa ajunsă în Serie C, Ionuţ Nedelcearu s-a decis că vrea să plece de la club, dar conducerea nu vrea să renunţe la el fără vreo sumă de transfer, având în vedere că a plătit 1,25 de milioane pentru acesta.

FCSB l-a dorit, dar internaţionalul român s-a opus mutării, astfel că roş-albaştrii s-au reorientat, iar Nedelcearu încă nu are o nouă echipă.

Victor Becali i-a transmis acestuia că a greşit când a plecat de la AEK Atena, o echipă care juca în cupele europene, la Crotone, o formaţie fără pretenţii de promovare.

Nedelcearu, din punctul meu de vedere, a greşit plecând de la AEK Atena, să te duci la Crotone. Dacă te duci la o echipă cu pretenţii de promovare, e cu totul altceva.

E decizia pe care a luat-o, e problema lui, el trebuie să îşi asume consecinţele. Decizia e a jucătorului, nu poate decide nimeni pentru el”, a declarat Victor Becali pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: ionuţ nedelcearu 

viewscnt
Articole similare