Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Gabi Iancu a semnat cu noua echipă! Fostul jucător de la FCSB şi Farul îşi trece în CV a cincea formaţie din Superliga

OFICIAL | Gabi Iancu a semnat cu noua echipă! Fostul jucător de la FCSB şi Farul îşi trece în CV a cincea formaţie din Superligagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

După ce a petrecut a doua parte a ultimului sezon în Superliga, la Farul, sub formă de îmrpumut de la Akhmat Grozny, Gabi Iancu (28 de ani) a semnat cu o nouă echipă din campionatul nostru, a cincea din cariera sa.

În urmă cu mai bine de nouă ani, după ce s-a remarcat la Viitorul Constanţa, actuala Farul, Gabi Iancu făcea pasul la FCSB, în schimbul sumei de 500.000 de euro.

Acesta avea să cucerească trei titluri alături de roş-albaştri, ultimele trei din palmaresul echipei, dar nu avea să contribuie prea mult la câştigarea acestora.

Problemele disciplinare şi neseriozitatea i-au cauzat mari probleme la Bucureşti, astfel că după trei sezoane şi jumătate acesta avea să revină liber de contract la echipa lui Gică Hagi.

Alături de Viitorul, Iancu mai câştiga un campionat, iar în 2021, după ce iarăşi plecase şi revenise la Constanţa, acesta cucerea titlul de golgheter.

În ciuda acestor performanţe, jucătorul cu patru apariţii în tricoul echipei naţionala niciodată nu a reuşit să îşi atinge potenţialul, iar alte ”importuri” de la Viitorul / Farul aveau să îl surclaseze cu uşurinţă, exemplele fiind Florin Tănase sau Florinel Coman.

Gabi Iancu a semnat cu o echipă sin Superliga

După o carieră ”nomadică”, ce l-a dus prin Turcia, Polonia, Rusia şi la patru echipe din România, Gabi Iancu tocmai şi-a trecut în CV a cincea echipă din campionatul nostru.

Deşi împrumutul său la Farul a expirat, acesta va continua oricum în Superliga, după ce a semnat oficial cu FC U Craiova, a anunţat clubul pe canalele oficiale de comunicare.

Mesajul transmis de olteni nu menţionează pe câţi ani a semnat jucătorul sau dacă este vorba de un împrumut sau un transfer definitiv.

Gabriel Iancu a semnat cu FC U CRAIOVA 1948! Internaţionalul român are la activ patru titluri de campion în România, trei cu FCSB şi unul cu Viitorul Constanţa.

Atacantul în vârstă de 28 de ani are 172 de meciuri în campionatul românesc şi 50 de goluri marcate.

De asemenea, Iancu a fost golgheterul Ligii I în sezonul 2020-2021. Bine ai venit, Gabi!”, se arată în mesajul postat de FC U Craiova.

În cariera sa, Iancu le-a mai reprezentat pe Viitorul / Farul, FCSB, Farabukspor (Turcia), Termalica (Polonia), Voluntari, Dunărea Călăraşi şi Akhmat Grozny (Rusia).

Afla mai multe despre: gabi iancu 

viewscnt
Articole similare