Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu ni s-a întâmplat de 30 de ani încoace”. Victor Becali, surprins de situaţia inedită a lui Florin Tănase: ”Asta spune multe despre fotbalul nostru” | EXCLUSIV

”Nu ni s-a întâmplat de 30 de ani încoace”. Victor Becali, surprins de situaţia inedită a lui Florin Tănase: ”Asta spune multe despre fotbalul nostru” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Victor Becali a vorbit despre situaţia lui Florin Tănase, jucător ce a fost golgheterul campionatului din România în ultimelele două sezoane, dar totuşi nu a reuşit să prindă un transfer în străinătate.

Florin Tănase se află în centrul atenţiei la FCSB în momentul de faţă.

La finalul jocului cu U Cluj, încheiat cu remiza 1-1, din prima etapă a Superligii, căpitanul roş-albaştrilor a dat o serie de declaraţii despre strategia de transferuri şi de alcătuire a lotului vicecampioanei.

Mihai Stoica a fost în total dezacord cu cele afirmate de jucătorul în vârstă de 27 de ani, la adresa căruia a ”tunat” în direct, în studioul Orange Sport.

Odată cu această situaţie, posibila plecare a lui Florin Tănase de la FCSB a ajuns din nou subiect de actualitate.

Astfel, au apărut din nou în discuţie numele unor echipe din străinătate care ar fi interesate de căpitanul roş-albaştrilor.

Victor Becali, surprins total de situaţia inedită a lui Florin Tănase: ”Nu ni s-a întâmplat de 30 de ani încoace”

Victor Becali a vorbit cu Ştefan Drăghici, reporterul Orange Sport, despre situaţia lui Florin Tănase. Acesta consideră că dacă golgheterul ultimelor două sezoane din campionatul românesc nu a reuşit să se transfere în străinătate este un semn al nivelul slab valoric al Superligii.

Florin Tănase nu şi-a mai prelungit contractul cu firma de impresariat a fraţilor Becali şi a semnat cu Federico Pastorello, care îl reprezintă, printre alţii, pe Romelu Lukaku.

”Nu a reziliat Tănase contractul cu firma, practic, contractul era expirat şi nu s-a mai prelungit. Avem o relaţie foarte bună cu Tănase. Nu ne-a mers împreună, nu-i niciun fel de problemă. 

(n.r. despre faptul că a ieşit golgeter doi ani la rând şi nu pleacă) Asta spune multe despre fotbalul nostru. Este un lucru, cum a spus şi fratele meu (n.r. Giovanni), care nu ni s-a întâmplat de 30 de ani încoace.

Ăsta e un lucru care arată nivelul fotbalului nostru, dacă doi ani la rând golgeterul campionatului nostru nu poate... şi a fost de la cinci milioane (n.r. de euro), la trei milioane şi poate fi o sumă mai mică, dar uitaţi că nu s-a concretizat. 

Poate, cine ştie, are mai mult noroc fără noi”, a declarat Victor Becali, pentru Orange Sport.

Florin Tănase poate pleca de la FCSB, unde este legitimat din 2016, dacă un club îi plăteşte clauza de reziliere în valoare de trei milioane de euro.

Afla mai multe despre: fcsbflorin tanase 

viewscnt
Articole similare