Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tun URIAŞ în fotbalul românesc. Un jucător trecut pe la Real şi cu meciuri în Champions League a semnat cu o echipă din Superligă

Tun URIAŞ în fotbalul românesc. Un jucător trecut pe la Real şi cu meciuri în Champions League a semnat cu o echipă din Superligă

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt a început perfect noul sezon şi s-a impus cu 3-0, în prima etapă, în meciul cu CS Mioveni. Imediat după victoria la scor de neprezentare, nou-promovata şi-a întărit lotul cu un fotbalist trecut pe la juniorii lui Real Madrid.

"Bine ai venit la #FCH, Paolo Medina!

Paolo Medina este un fundaş dreapta mexican, fost internaţional U20, în vârstă de 23 de ani. Acesta a fost format la academia de tineret a celebrului club spaniol Real Madrid, unde a evoluat pentru grupele U17 şi U18. Tot la nivel de copii şi juniori, Paolo a fost transferat de Benfica Lisabona U19 (Portugalia) şi Monterrey U20 (Mexic). Ca fotbalist profesionist, fundaşul dreapta mexican are în CV-ul său echipe ca Monarcas (Mexic), Pantelikos(Grecia) şi UD Logrones (Liga 3/ Spania), echipă pentru care a bifat 23 de prezenţe în sezonul trecut.

Paolo Medina este cotat la suma de 200.000 de euro pe site-urile de specialitate. Fotbalistul mexican a semnat pentru următoarele două sezoane cu FCH, din postura de jucător liber de contract. Paolo va purta numărul 18 pe tricou" , a fost anunţul celor de la Hermannstadt.

În sezonul 2017/2018, Medina a bifat cinci prezenţe pentru Benfica în grupele UEFA Youth League, împotriva echipelor Manchester United, Basel şi ŢSKA Moscova. În lotul lusitanilor se afla atunci şi Joao Felix, actualul fotbalist al lui Atletico Madrid.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare