Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru l-a contrat pe Tănase, în direct, după ce l-a auzit la flash-interviu: "Nu poţi să faci asta niciodată!"

Panduru l-a contrat pe Tănase, în direct, după ce l-a auzit la flash-interviu: "Nu poţi să faci asta niciodată!"

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a comentat la Orange Sport declaraţiile lui Florin Tănase, căpitanul roş-albaştrilor, care a spus că FCSB nu are cel mai bun lot din Liga 1, deşi toţi specialiştii au căzut de acord asupra acestui fapt. "Tase" a spus că FCSB are mulţi jucători tineri.

La finalul egalului cu U Cluj, 1-1 pe Arena Naţională, căpitanul FCSB - Florin Tănase - a tras concluziile sale şi i-a contrazis pe specialiştii care susţin că FCSB are cel mai bun lot. Basarab Panduru l-a contrat pe Tănase şi i-a adus aminte că această este politica clubului: să folosească jucători tineri.

Panduru l-a contrat pe Tănase, în direct, după ce l-a auzit la flash-interviu: "Nu poţi să faci asta niciodată!"

Florin Tănase s-a plâns la flash-interviu că FCSB nu are cel mai bun lot, aşa cum susţine toată lumea, deoarece are mulţi jucători tineri la dispoziţie. Basarab Panduru i-a adus aminte lui Tănase că aceasta este politica de la FCSB, cu jucători tineri care să poate să fie vânduţi pe sume importante.

"Nu poţi să faci comparaţia asta niciodată. Noi nu putem să facem. Vorbim de două echipe cu strategii diferite. Asta e strategia clubului, aşa vrea clubul să facă. Nu cred că poţi să fii... Când eşti jucător e cel mai bine doar să joci. Asta e strategia, clubul merge pe jucători tineri. Nu e CFR. Tu ai în 20 de jucători, şase tineri. Nu poţi să spui că n-avem lot. Dacă aşa s-a gândit....", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Ce a declarat Tănase la flash-interviu

”Un joc modest al nostru, chiar dacă am avut câteva şanse de a înscrie. Trebuia să pasăm mai mult, nu am reuşit şi am făcut acest egal. Au jucători cu experienţă, nu ne-au surprins. Dacă ne surprindeau, ajungeau de mai multe ori la poartă. Au făcut un joc bun, felicitări lor, antrenorului.

E primul meci, nu putem să tragem concluzii. Când luăm gol, poate greşim şi noi sus. Ce e deranjant e că nu am jucat, nu am pasat. Şerban e un copil, nu putem să-i dăm în cap acum. A luat acel cartonaş la începutul meciului, apoi a fost mai reţinut. Ne apucăm acum să criticăm jucătorii?

Am aşteptat cu emoţii (n.r.- deciziile VAR), altfel nu ai cum. Poate că am avut şi penalty, dar noi trebuia să jucăm mai bine. Probabil şi lotul nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: `Domne, lotul, lotul!` Dar avem şi copii. `Avem cel mai bun lot`. De unde? Suntem puţini! Dacă vom juca la fel ca în seara asta (n.r.- în Conference League), nu vom avea nicio şansă”, a declarat Florin Tănase.

Afla mai multe despre: pandurutănasefcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare