Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ofertă-şoc primită de un club din Liga 1. Ar fi cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un jucător din fotbalul românesc

EXCLUSIV | Ofertă-şoc primită de un club din Liga 1. Ar fi cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un jucător din fotbalul românescgalerie foto

Superliga

Comentarii

Victor Becali a dezvăluit pentru Orange Sport că a primit o ofertă pentru un jucător din Liga 1 mai mare decât cea încasată de FCSB pentru Dennis Man.

În acest moment, cel mai scump jucător transferat vreodată din Superliga este Dennis Man, pentru care Parma a plătit 11 milioane de euro, plus bonusuri, în ianuarie 2021.

Dar sunt mari şanse ca acest record să fie doborât. Victor Becali a dezvăluit că a primit o ofertă foarte mare de la un club din străinătate.

Cea mai mare ofertă primită vreodată de un jucător din Liga 1. Victor Becali: ”Mai mare decât cea pentru Man”

Fraţii Victor şi Giovanni Becali au intermediat în ultimii ani cele mai importante transferuri din Liga 1. Cei doi au negociat pentru Valentin Mihălilă şi Dennis Man la Parma, dar şi pentru plecările lui Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan la Galatasaray.

De asemenea, fraţii Becali deţin recordul şi pentru cel mai scump transfer făcut vreodată o echipă din Superliga. Este vorba despre plecarea lui Dennis Man de la FCSB la Parma. În urma acestei afaceri, Gigi Becali a încasat 11 milioane de euro şi suma ar putea creşte la 13 milioane de euro, în funcţie de performanţele jucătorului.

Însă fraţii Becali ar putea stabili un nou record. Într-un dialog cu Ştefan Drăghici, reporterul Orange Sport, Victor Becali a dezvăluit că a primit o ofertă şi mai mare pentru Octavian Popescu.

”Tavi Popescu este un jucător cum era şi Rareş Ilie, cum mai sunt şi alţi jucători tineri, care sunt în atenţia multor cluburi. La Tavi Popescu pretenţiile clubului le ştie toată lumea.

(Ştefan Drăghici: Este posibil să vedem o sumă la Tavi Popescu mai mare decât a fost pe Dennis Man?) A fost o ofertă, acum vreun an de zile, mai mare decât cea pe Dennis Man, dar nu a fost acceptată de FCSB”, a dezvăluit Victor Becali pentru Orange Sport.

Gigi Becali cere 50 de milioane de euro pentru Tavi Popescu

Cel mai important transfer din această vară a fost făcut de Rapid, care l-a vândut cu 5 milioane de euro pe Rareş Ilie la Nice. Însă oficialii FCSB sunt convinşi că vor da cea mai tare lovitură din istoria Ligii 1.

Mihai Stoica a vorbit la Orange Sport despre preţul lui Tavi Popescu. La fel ca Gigi Becali, banagerul general al FCSB-ului este convins că Octavian Popescu valorează de 10 ori mai mult:

”Cu Tavi Popescu nu există grad de comparaţie pentru mine, pentru că Tavi Popescu are ceva în plus faţa de Rareş Ilie, ceea ce face diferenţa la sumele plătite pentru jucători. Are viteză. Are viteză de deplasare, de reacţie, de execuţie, de gândire. Are 4 tipuri de viteză.

Pe când Rareş Ilie nu are viteză de deplasare. Are o viteză de reacţie şi tehnică bună, viteză de gândire, dar viteza de deplasare face diferenţa.

Nu există nicun jucător, atacant, în lume care să fi făcut bani mulţi fără viteză. Nu există. (n.r. Întrebat cât valorează Tavi Popescu) 50 de milioane Octavian Popescu”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: victor becali 

viewscnt
Articole similare