Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevărul despre scandalul de la antrenamentul FCSB-ului! MM Stoica dezvăluie tot: ”A fost o discuţie cu Creţu, că el comentează” | EXCLUSIV

Adevărul despre scandalul de la antrenamentul FCSB-ului! MM Stoica dezvăluie tot: ”A fost o discuţie cu Creţu, că el comentează” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Vali Creţu (33 de ani) ar fi avut o ieşire nervoasă la ultimul antrenament al FCSB-ului, care ar fi dus la o ruptură între el şi antrenori. În urma incidentului, stafful l-ar fi rugat pe Gigi Becali să îl dea afară pe fundaş.

FCSB a debutat cu stângul în noul sezon din Superliga, după ce a reuşit să obţină doar o remiză împotriva nou-promovatei U Cluj, scor 1-1.

Roş-albaştrii chiar au fost conduşi de ardeleni şi au reuşit să egaleze cu şansă, după ce neexperimentatul portar Gorcea a comis penalty, faultându-l pe Florin Tănase în careu.

În urma partidei, Gigi Becali şi MM Stoica şi-au desfiinţat jucătorii, în frunte cu Sorin Şerban şi Vali Creţu, fundaşii titulari în benzi împotriva lui U Cluj.

Ambii au fost făcuţi praf public, iar Creţu nu ar fi primit bine criticile: la ultimul antrenament de marţi, fundaşul ar fi avut o ieşire nervoasă incredibilă.

Acesta şi-ar fi ieşit din minţi şi şi-ar fi înjurat antrenorii, incident care i-a motivat pe cei din stafful FCSB-ului să îi ceară lui Gigi Becali să îl dea afară pe jucător.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că informaţia este una falsă şi că, de fapt, Creţu nu a avut vreo ieşire nervoasă la adresa staffului.

Adevărul despre scandalul de la antrenamentul FCSB-ului

În schimb, MM şi sursele Orange Sport au confirmat că acesta nu are cel mai bun comportament la antrenamente şi că tot ”comentează”.

La ultima şedintţă de pregătire, la care ar fi avut loc incidentul, Creţu de fapt s-a accidentat, managerul general de la FCSB citind mesajul primit de la stafful medical.

De data asta nu e o informaţie corectă, cineva a fost minţit. 'Creţu a ieşit din antrenament cu o durere în loja posterioară a coapsei, o să îl consult şi îţi spun.

L-am consultat, îl doare pe toate manevrele pentru leziuni musculare şi la mers, o să îi fac un RMN mâine seară sau joi, în prima parte a zilei'.

Aceasta e situaţia, nu a existat niciun conflict, nicio înjurătură. Probabil au fost nişte informaţii care s-au distorsionat.

Săptămâna trecută a fost o discuţie cu el, că el comentează, dar comentează cât se antrenează. Nu s-a întâmplat să înjure antrenorii”, a declarat MM Stoica pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: vali creţu 

viewscnt
Articole similare