Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal monstru la FCSB! Titularul, OUT după ce şi-a înjurat antrenorii: stafful l-a rugat pe Gigi Becali să îl dea afară

Scandal monstru la FCSB! Titularul, OUT după ce şi-a înjurat antrenorii: stafful l-a rugat pe Gigi Becali să îl dea afarăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Scandal monstru la ultimul antrenament al FCSB-ului: un titular din meciul cu U Cluj i-ar fi înjurat pe antrenorii roş-albaştri, motiv pentru care stafful îl roagă pe Gigi Becali să îl dea afară pe acesta. Jucătorul nu este la prima abatere.

FCSB a debutat cu stângul în noul sezon, după ce nu doar că a eşuat să o învingă pe nou-promovata U Cluj, ci a fost chiar la un pas de a pierde duelul cu ardelenii.

Echipa pregătită de Toni Petrea a arătat dezorganizată şi ”de pluton”, motiv pentru care Gigi Becali şi MM Stoica au criticat dur anumiţi jucători în urma partidei.

Patronul a luat la ţintă mai toată echipă, mai puţin pe Joyskim Dawa, în frunte cu Sorin Şerban şi Vali Creţu, fără să menajeze nici vedetele roş-albastre.

MM l-a criticat de asemenea dur pe Şerban, spunând că ar fi câştigat cu U Cluj dacă acesta lua roşu în primele minute, astfel că există şanse minime ca fundaşul să mai continue la club.

Acestuia i s-ar putea alătură şi celălalt ”gafeur” din meciul cu U Cluj, Vali Creţu, după ce fundaşul apărătorul ar fi făcut un scandal monstru la ultimul antrenament al echipei.

Titularul FCSB-ului, OUT după ce şi-a înjurat antrenorii

Conform Fanatik, acesta a avut o ieşire nervoasă la şedinţa de pregătire şi a ajuns să îşi înjure proprii antrenori, în urma prestaţiei dezastruoase reuşite cu U Cluj.

În urma acestui incident, stafful echipei a luat legătura cu Gigi Becali şi l-a rugat pe acesta să îl dea definitiv afară pe jucătorul de 33 de ani.

Vali Creţu nu este la prima abatere din punct de vedere disciplinar, după ce a avut un derapaj incredibil şi în debutul ultimului sezon, la adresa fostului tehnician al FCSB-ului, Dinu Todoran.

Din cauza rezultatelor modeste, acesta a fost înlocuit cu Edi Iordănescu, iar Vali Creţu l-a găsit vinovat complet pe fostul său antrenor pentru prestaţiile echipei.

Acesta a fost sancţionat disciplinar de club şi i s-a transmis să nu mai aibă astfel de ieşiri, însă criticile primite în urma meciului cu U Cluj par să îl fi scos din minţi pe fundaş.

Afla mai multe despre: vali creţu 

viewscnt
Articole similare