Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi jucători noi la Chindia din următoarea etapă: ”Îi avem acasă”. Ce alte întăriri pregătesc târgoviştenii | EXCLUSIV

Doi jucători noi la Chindia din următoarea etapă: ”Îi avem acasă”. Ce alte întăriri pregătesc târgoviştenii | EXCLUSIV

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte a debutat cu stângul în noul sezon, după ce a fost învinsă de FC Botoşani în prima etapă, scor 2-3. În urma partidei, noul director sportiv al dâmboviţenilor, Sorin Paraschiv, a dezvăluit că echipa sa va putea conta pe doi noi jucători din etapa viitoare şi a punctat unde mai este nveoie de întăriri.

Chindia Târgovişte a reuşit să se salveze in-extremis de la retrogradare la finalul ultimului sezon, după ce a învins-o pe Concordia Chiajna la baraj.

Ilfovenii au câştigat cu 2-1 în tur şi au reuşit să ţină de egal până în ultimele minute ale returului, Chamed egalând la general pe final de meci, înainte ca târgoviştenii să câştige la loviturile de departajare.

Emil Săndoi a fost înlocuit cu Adrian Mihalcea, iar echipa a intrat într-o nouă eră, în care îşi propune să avanseze de la fotbalul defensiv practicat sub vechiul antrenor.

Pentru a îşi putea construi echipa în propria viziune, noul tehnician mai are nevoie de câţiva jucători, iar doi dintre aceştia deja au sosit la club.

Este vorba de doi atacanţi, Daniel Popa fiind unul dintre ei, a dezvăluit Sorin Paraschiv. Directorul sportiv al Chindiei a oferit un interviu pentru Orange Sport în urma înfrângerii cu Botoşani şi a recunoscut că echipa mai are nevoie de întăriri şi în apărare.

Doi jucători noi la Chindia din următoarea etapă

Suntem la început de campionat, să sperăm că vom fi mult mai buni în meciurile următoare, avem acasă şi doi atacanţi apţi pentru etapa viitoare şi sper şi cred că ne vor ajuta să fim mult mai buni la meciul cu Sibiu.

Ultimele 20-30 de minute am fost numai în jumătatea lor, din punc de vedere fizic am stat bine, au fost doar nişte greşeli persoane, care s-a concretizat cu golurile lor.

Am înscris două goluri, dar am pierdut, dacă vom ţine nivelul la fel şi vom îmbunătăţi apărarea, că sunt de părere că apărarea e cel mai bun atac, vom reuşi să înscriem lejer şi la meciurile viitoare, dar să fim atenţi în apărare”, a declarat Sorin Paraschiv pentru Orange Sport.

După înfrângerea din prima etapă, Chindia va da peste nou-promovata Hermannstadt în următoarea rundă. Partida va avea loc luni, pe 25 iulie, şi poate fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi orangesport.ro.

Afla mai multe despre: chindia 

viewscnt
Articole similare