Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cremona Romena”. Un alt român, dorit la Cremonese. Ar fi al patrulea din lotul nou-promovatei

”Cremona Romena”. Un alt român, dorit la Cremonese. Ar fi al patrulea din lotul nou-promovatei

Stranieri

Comentarii

Un alt român poate ajunge la Cremonese, formaţie ce i-a luat deja în această vară pe Vlad Chiricheş şi Ionuţ Radu.

Odată cu promovarea în Serie A, Cremonese vrea să facă o echipă de români.

Formaţia din Cremona îl avea deja în lot pe Denis Politic, adus în luna ianuarie a acestui an de la Bolton, iar în această perioadă de transferuri i-a adus pe Vlad Chiricheş şi Ionuţ Radu, de la Sassuolo, respectiv Internazionale Milano.

”Cremona Romena”. Un alt român, dorit la Cremonese. Ar fi al patrulea din lotul nou-promovatei

Astfel, nou-promovata este gata să aducă un al patrulea român în cadrul lotului, anume Alex Dobre, jucător legitimat la Dijon, conform tuttomercatoweb.com.

De la formaţia franceză, formaţia pregătită de Massimiliano Alvini îl doreşte şi pe Aurelien Scheidler.

Cotat la 1,5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, Dobre ar ”costa aproximativ un milion de euro şi negocierile sunt deschise”, notează sursa citată.

Alex Dobre evoluează la Dijon din vara anului 2020, iar în ultimul sezon a marcat nouă goluri şi a livrat trei pase decisive în 28 de meciuri disputate în liga a doua franceză.

În vârstă de 23 de ani, Dobre a crescut în fotbalul englez, acolo unde a fost legitimat la Bournemouth. A reuşit să bifeze însă o singură prezenţă, în FA Cup. În rest, a fost împrumutat la mai multe echipe din ligile inferioare din Anglia, la Bury, Rochdale, Yeovil Town şi Wigan.

Alex Dobre nu a debutat în naţionala de seniori a României şi a subliniat că nu mai ar mai fi interesat să evolueze pentru aceasta.

”Eu nu ştiu dacă sunt urmărit, în primul rând. Dacă aş fi urmărit, nu înţeleg care ar fi motivul pentru care n-aş putea fi chemat. Ce ar putea fi? Că nu joc? Joc. Că nu marchez? La o echipă din a doua jumătate a clasamentului, cum suntem în momentul de faţă, marchez cât este posibil.

Pase de gol? Am dat. Dar pe lângă goluri şi pase de gol, ce aduc jocului? Cât fac faza de atac, cât fac faza defensivă? Eu cred că naţionala are nevoie de lucrurile astea - ce aduc jocului, cum creez ocazii şi aşa mai departe, dar, aşa cum am mai spus, se pare că nimeni nu le vede sau nu vrea să le vadă”, declara Dobre, pentru sport.ro, în luna martie.

Afla mai multe despre: cremonesestranier 

viewscnt
Articole similare