Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia fotbalistului din Superligă dorit de CFR Cluj: "Dacă va veni o ofertă favorabilă pentru club şi pentru mine, poate voi pleca"

Reacţia fotbalistului din Superligă dorit de CFR Cluj: "Dacă va veni o ofertă favorabilă pentru club şi pentru mine, poate voi pleca"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este într-o situaţie tensionată după eliminarea din preliminariile Conference League, dar ardelenii tot au făcut un transfer pentru Dan Petrescu.

Ce spune fotbalistul dorit de CFR Cluj

Campioana Superligii a avut mai multe variante pe un post pe care Dan Petrescu l-a dorit acoperit, după plecarea lui Karlo Letica. 

Silviu Lung junior, Florin Niţă şi Mihai Popa, portarul Voluntariului care a fost una dintre revelaţiile campionatului în ultimul sezon. 

Între timp, CFR Cluj a semnat cu un portar italian, dar la Voluntari Mihai Popa se arată disponibil să se transfere în Gruia. 

Conform informaţiilor, ilfovenii au cerut în jur de 1 milion de euro pentru portarul de 21 de ani, iar acesta a subliniat faptul că oferta de transfer trebuie să mulţumească toate părţile. 

"Acest lucru trebuie să mă motiveze, nu să mă ridice nu ştiu unde sau să ridic picioarele de pe sol. Trebuie să îmi văd de treaba mea şi trebuie să mă motiveze să merg mai departe.

Deocamdată sunt jucătorul Voluntariului şi sunt aici să îmi fac treaba. Voi intra pe teren dacă mister (n.r. - Liviu Ciobotariu) mă va bagă la fiecare meci şi voi da totul. Dacă va veni o ofertă favorabilă pentru club şi pentru mine, poate voi pleca. Dar, până atunci, voi fi aici şi îmi voi face treaba", a declarat Mihai Popa despre transferul la CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: mihai popafc voluntarimihai popa transfer cfr cluj 

viewscnt
Articole similare