Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Patrick Petre şi-a găsit o nouă echipă! Anunţul clubului: ”Bun venit!”

OFICIAL Patrick Petre şi-a găsit o nouă echipă! Anunţul clubului: ”Bun venit!”

Fotbal

Comentarii

Patrick Petre, 25 de ani, a bătut palma cu CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, echipa antrenată de tatăl său, care evoluează în Liga 3.

OFICIAL Patrick Petre şi-a găsit o nouă echipă! Anunţul clubului: ”Bun venit!”

Patrick Petre are 25 de ani şi a ales să vină să joace sub comanda tatălui său, Florentin, la CSM Ceahlăul, asta deşi în această vară a bifat o promovare în Liga 2 alături de CS Minaur Baia Mare. 

CSM Ceahlăul a încheiat pe locul 5 în seria 1 din Liga 3 şi a ratat prezenţa la barajul pentru promovarea în Liga 2

„Bun venit, Patrick Petre! Patrick Petre are 25 de ani şi a ales să vină să joace sub comanda tatălui său, Florentin, la CSM Ceahlăul, asta deşi în această vară a bifat o promovare în Liga 2 alături de CS Minaur Baia Mare. 

De fapt, de promovare în Liga 2 s-au bucurat Patrick şi Florentin şi-n 2021, când au reuşit să pună umărul la ascensiunea echipei Dacia Unirea Brăila în eşalonul secund în dauna echipei Oţelul Galaţi. Originar din Bucureşti, mijlocaşul a făcut junioratul la Dinamo, club pentru care a jucat şi-n Liga 1.

A mai îmbrăcat apoi tricourile echipelor Sepsi Sfântu Gheorghe, Politehnica Iaşi, Farul Constanţa, Dacia Unirea Brăila şi CS Minaur Baia Mare. De asemenea, Patrick Petre are şi meciuri pentru naţionalele U17 şi U19 ale României. Contractul lui Petre cu CSM Ceahlăul este pentru sezonul 2022-2023”, se arată în comunicatul nemţenilor. 

Patrick Petre a jucat la Dinamo patru ani, între 2014 şi 2018.

Tatăl lui Patrick, Florentin Petre (46 de ani), este unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Dinamo. Florentin Petre a câştigat trei titluri de campion cu Dinamo, cinci Cupe ale României şi o Supercupă.

Sergiu Hanca şi Giedrius Arlauskis, la un pas de revenirea în Superligă! Cine face transferurile

 

Afla mai multe despre: patrick petre 

viewscnt
Articole similare