Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul român în vârstă de 23 de ani care nu mai vrea să audă de echipa naţională! ”Cei de acolo mă fac să mă simt inexistent, invizibil!”

Jucătorul român în vârstă de 23 de ani care nu mai vrea să audă de echipa naţională! ”Cei de acolo mă fac să mă simt inexistent, invizibil!”

Stranieri

Comentarii

Alex Dobre evoluează pentru echipa Dijon, în al doilea eşalon al fotbalului francez.

Recent, fotbalistul român a dezvăluit că nu înţelege de ce nu este luat în considerare pentru echipa naţională, deoarece evoluează într-o competiţie puternică. În acest sezon, el a reuşit să marcheze de 5 ori şi a oferit 4 pase decisive. 

De asemenea, nici Edi Iordănescu, noul selecţioner al naţionalei, nu l-a convocat pe jucător pentru meciurile amicale ale României cu Grecia şi Israel. Alexandru Dobre a declarat recent pentru publicaţia franceză Le Bien Public că nu vrea să mai audă de echipa naţională a României. El a precizat că se va concentra foarte mult pe echipa de club. 

”Cei de acolo mă fac să mă simt inexistent, invizibil!”

”Nu mai sunt interesat de echipa naţională a României. Cei de acolo mă fac să mă simt inexistent, invizibil. Nu mi-au respectat munca”, a transmis Alex Dobre într-un interviu acordat celor de la Le Bien Public.

În urmă cu două săptămâni, Alexandru Dobre dezvăluia că nici măcar nu ştie dacă este în atenţia echipei naţionale. 

”Eu nu ştiu dacă sunt urmărit, în primul rând. Dacă aş fi urmărit, nu înţeleg care ar fi motivul pentru care n-aş putea fi chemat. Ce ar putea fi? Că nu joc? Joc. Că nu marchez? La o echipă din a doua jumătate a clasamentului, cum suntem în momentul de faţă, marchez cât este posibil.

Pase de gol? Am dat. Dar pe lângă goluri şi pase de gol, ce aduc jocului? Cât fac faza de atac, cât fac faza defensivă? Eu cred că naţionala are nevoie de lucrurile astea - ce aduc jocului, cum creez ocazii şi aşa mai departe, dar, aşa cum am mai spus, se pare că nimeni nu le vede sau nu vrea să le vadă”, a spus Dobre pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: românia-franţa 

viewscnt
Articole similare