Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilie Năstase şi soţia sa, scandal monstru de ziua de naştere a fostului tenismen: ”Domnul acela spune că e fiul tău. Vreau să ştiu”

VIDEO | Ilie Năstase şi soţia sa, scandal monstru de ziua de naştere a fostului tenismen: ”Domnul acela spune că e fiul tău. Vreau să ştiu”

Tenis

Comentarii

Cu ocazia zilei sale de naştere, Ilie Năstase (76 de anj) a fost prezent la un eveniment, înaintea căruia a avut parte de un scandal monstru cu soţia sa, Ioana Simion (45 de ani). Totul a pornit de la un bărbat care susţine că este fiul fostului tenismen.

Chiar şi la vârsta sa înaintată, la care majoritatea marilor sportivi nu mai sunt chiar în lumina reflectoarelor, viaţa lui Ilie Năstase încă este incredibilă de mediatizată.

Fostul tenismen iubeşte să se afle înmijlocul atenţiei, dar în ultimele săptămâni nu i s-a făcut multă reclamă bună, după ce a ţinut-o din scandal în scandal.

Mai întâi, Năstase a fost acuzat de fiica sa, Charlotte, pe care a înfiiat-o în 1986, cât era într-un mariaj cu Alexandra King, că este motivul pentru care aceasta îşi câştigă traiul din Onlyfans.

Acum, chiar de ziua de naştere a fostului tenismen, soţia sa i-a făcut un scandal monstru: prezenţi la conferinţa de presă dinaintea unui eveniment, fix înainte ca aceasta să înceapă, Ioana Simion a explodat.

Totul a pornit de la un bărbat care susţine că este fiul lui Ilie Năstase, iar jumătatea sa, disperată de gândul că poate a fost minţită de acesta, l-a confruntat pe fostul sportiv.

Ilie Năstase şi soţia sa, scandal monstru de ziua de naştere a fostului tenismen

A fost o doamnă şi vreau să ştiu cu cine am de-a face. Dragul meu, cu tot respectul… Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte.

Acele două persoane au apărut peste noapte. Acest domn Cezar Florea a apărut peste noapte. Dragul meu, de unde au apărut în viaţa ta? Acel domn, cum a apărut? Şi spune că e fiul tău.

Îl cheamă cumva Năstase? Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, i-a spus Ioana Simion lui Ilie Năstase.

Conform surselor Orange Sport, Cezar Florea, persoana despre care vorbeşte Ioana Simion, a intrat în contact cu Ilie Năstase în urmă cu jumătate de an, iar cei doi au ţinut legătura.

Presupusul fiu ar lua obiecte semnate de Ilie Năstase, pe care le-ar licita apoi pentru a obţine bani, după ce ar fi intrat sub pielea lui Năstase, asemenea unui fiu.

Din această cauză, Ioana Simion îl acuză pe şotul ei că poate persoana respectivă chiar este fiul său şi de accea au o relaţie apropiată, caz în care ar fi fost minţită de fostul tenismen.

Florea ar susţine în anumite cercuri că ar fi ”ca un fiu” al acestuia, motiv de şi mai mare suspiciune pentru Ioana Simion.

Afla mai multe despre: ilie năstase 

viewscnt
Articole similare