Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord total". Barca îşi face "galaxie". Superstarul a spus "da" şi semnează pe 4 ani

"Acord total". Barca îşi face "galaxie". Superstarul a spus "da" şi semnează pe 4 ani

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a bătut palma pentru al cincilea transfer al verii. Catalanii l-au convins pe Jules Kounde (23 de ani), cu care au ajuns la un acord total pentru un contract pe patru sezoane. Pe Camp Nou au ajuns, în această vară, Robert Lewandowski, Franck Kessie, Andreas Christensen, Pablo Torre şi brazilianul Raphinha.

Al cincilea transfer al verii la Barcelona e aproape să se realizeze, după ce catalanii s-au înţeles cu jucătorul. Jules Kounde a spus "da" unui contract pe patru ani propus de catalani, care trebuie să se înţeleagă cu FC Sevilla pentru ca mutarea să fie perfectată.

"Acord total". Barca îşi face "galaxie". Superstarul a spus "da" şi semnează pe 4 ani

Joan Laporta îi face o adevărată "galaxie" de vedete lui Xavi, antrenorul instalat în urmă cu aproape un an pe banca tehnică a echipei. După ce i-a luat pe Raphinha, Kessie sau - cireaşa de pe tort - Lewandowski, Barcelona a bătut palma şi pentru al cincilea transfer al verii.

S-a înţeles cu jucătorul, Jules Kounde, pentru un contract pe patru sezoane, a anunţat jurnalistul Gerard Romero. Francezul, superstar dorit şi ce Chelsea, a spus "da" şi e gata să semneze cu Barcelona dacă şefii catalanilor reuşesc să se înţeleagă cu Sevilla în privinţa sumei de transfer şi a modalităţii de plată.

Sevilla vrea cel puţin 60 de milioane de euro pentru a fi de acord să-i dea drumul lui Jules Kounde, iar Barcelona vrea să includă şi jucători în tranzacţia care să-l aducă pe fundaşul francez pe Camp Nou. Memphis Depay sau Sergino Dest sunt variantele pe care catalanii le au, dar rămâne de văzut dacă andaluzii vor fi de acord.

Chelsea îl vrea, la rândul său, pe Jules Kounde şi a făcut deja o ofertă de 55 de milioane de euro, refuzată de şefii Sevillei.

Jules Kounde a fost om de bază la FC Sevilla şi în naţionala Franţei, în sezonul trecut. La Sevilla, francezul a strâns 44 de meciuri în toate competiţiile, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol. Xavi îl percepe pe Kounde drept "fundaşul central prefect" pentru planurile sale de la FC Barcelona.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Jules Kounde în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonatransferjules koundecontract 

viewscnt
Articole similare