adplus-dvertising
You are here:

OUT de la FCSB! MM Stoica a confirmat prima despărţire după startul sezonului: "Nu contează unde merge"

OUT de la FCSB! MM Stoica a confirmat prima despărţire după startul sezonului: "Nu contează unde merge"

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a confirmat prima despărţire după startul sezonului. O tânără speranţă a echipei, care n-a avut şansa să confirme niciodată pe teren, e liberă să plece după cinci ani în care a avut o concurenţă acerbă.

Prima plecare confirmată de FCSB după startul sezonului

FCSB are încă un început tensionat de campionat. Remiza cu U Cluj, scor 1-1, a pornit furia finanţatorului Gigi Becali, care a decis scoaterea din echipa de start a doi jucători. Nici vedetele echipei n-au scăpat de critici. 

Asiguraţi în partea ofensivă, vicecampionii sunt pregătiţi să se despartă de un fotbalist. 

Ovidiu Horşia, atacantul lateral dreapta care a trecut prin grupele de juniori ale FCSB până la echipa mare, e pe picior de plecare. 

Horşia a anunţat că vrea să semneze cu Dinamo Bucureşti, în Liga 2. Fotbalistul mai are contract pe doi ani cu FCSB, dar a fost împrumutat în fiecare sezon, fiind concurent direct, de-a lungul timpului, cu Dennis Man sau Andrei Cordea. 

Jucătorul e împrumutat la FCSB A Clinceni, în Liga 2, dar e hotărât să se despartă de FCSB şi să semneze cu rivala. 

FCSB e dispusă să-i rezilieze contractul şi să-l lase să plece liber, conform anunţului lui Mihai Stoica. 

”Mihai Stoica decide că dacă Ovidiu Horşia vrea să meargă oriunde vrea să meargă Ovidiu Horşia, merge. Nu contează dacă e Dinamo, dacă e... dacă vrea Horşia la Dinamo, merge la Dinamo.

Dar eu în locul lui Ovidiu Horşia, după amicalul dintre FCSB A Clinceni, că aşa se cheamă, şi Dinamo, când FCSB A Clinceni a dominat Dinamo categoric, că Dinamo nu putea să stea în picioare, aş rămâne la FCSB A Clinceni decât să merg la Dinamo.

Dar, mă rog, e decizia lui, dacă el crede că Dinamo poate să... că am înţeles că vrea să mai ia jucători, dar...”, a declarat expertul Orange Sport. 

  • În această vară, FCSB s-a mai despărţit de: Claudiu Keşeru, Andrei Miron, Vinicius, Robert Ion, Cătălin Straton, Andrei Burlacu, Dragoş Nedelcu, Valentin Gheorghe, Cristi Dumitru şi Ovidiu Perianu. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

 

viewscnt
Articole similare