Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB! MM Stoica a confirmat prima despărţire după startul sezonului: "Nu contează unde merge"

OUT de la FCSB! MM Stoica a confirmat prima despărţire după startul sezonului: "Nu contează unde merge"

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a confirmat prima despărţire după startul sezonului. O tânără speranţă a echipei, care n-a avut şansa să confirme niciodată pe teren, e liberă să plece după cinci ani în care a avut o concurenţă acerbă.

Prima plecare confirmată de FCSB după startul sezonului

FCSB are încă un început tensionat de campionat. Remiza cu U Cluj, scor 1-1, a pornit furia finanţatorului Gigi Becali, care a decis scoaterea din echipa de start a doi jucători. Nici vedetele echipei n-au scăpat de critici. 

Asiguraţi în partea ofensivă, vicecampionii sunt pregătiţi să se despartă de un fotbalist. 

Ovidiu Horşia, atacantul lateral dreapta care a trecut prin grupele de juniori ale FCSB până la echipa mare, e pe picior de plecare. 

Horşia a anunţat că vrea să semneze cu Dinamo Bucureşti, în Liga 2. Fotbalistul mai are contract pe doi ani cu FCSB, dar a fost împrumutat în fiecare sezon, fiind concurent direct, de-a lungul timpului, cu Dennis Man sau Andrei Cordea. 

Jucătorul e împrumutat la FCSB A Clinceni, în Liga 2, dar e hotărât să se despartă de FCSB şi să semneze cu rivala. 

FCSB e dispusă să-i rezilieze contractul şi să-l lase să plece liber, conform anunţului lui Mihai Stoica. 

”Mihai Stoica decide că dacă Ovidiu Horşia vrea să meargă oriunde vrea să meargă Ovidiu Horşia, merge. Nu contează dacă e Dinamo, dacă e... dacă vrea Horşia la Dinamo, merge la Dinamo.

Dar eu în locul lui Ovidiu Horşia, după amicalul dintre FCSB A Clinceni, că aşa se cheamă, şi Dinamo, când FCSB A Clinceni a dominat Dinamo categoric, că Dinamo nu putea să stea în picioare, aş rămâne la FCSB A Clinceni decât să merg la Dinamo.

Dar, mă rog, e decizia lui, dacă el crede că Dinamo poate să... că am înţeles că vrea să mai ia jucători, dar...”, a declarat expertul Orange Sport. 

  • În această vară, FCSB s-a mai despărţit de: Claudiu Keşeru, Andrei Miron, Vinicius, Robert Ion, Cătălin Straton, Andrei Burlacu, Dragoş Nedelcu, Valentin Gheorghe, Cristi Dumitru şi Ovidiu Perianu. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicaovidiu horsiatransfer fcsbplecare fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare