Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Câinii" dau lovitura! "Vreau să reziliez cu FCSB şi să se concretizeze cu Dinamo". Fotbalistul care trece în tabăra rivalilor

"Câinii" dau lovitura! "Vreau să reziliez cu FCSB şi să se concretizeze cu Dinamo". Fotbalistul care trece în tabăra rivalilor

FCSB

Comentarii

FCSB e pe cale să se despartă de un fotbalist de 21 de ani, la începutul sezonului. Fără şanse de-a lungul sezoanelor, atacantul lateral vrea să-şi rezilieze contractul cu clubul din Berceni şi ia în calcul transferul la Dinamo Bucureşti.

"Vreau să reziliez cu FCSB şi să se concretizeze cu Dinamo"

Dinamo Bucureşti rămâne atractivă, după retrogradarea în Liga 2. "Câinii" sunt pe cale să aducă un fotbalist care aparţine de FCSB. 

Împrumutat şi în acest sezon, Ovidiu Horşia a decis că FCSB e un capitol închis pentru el. Inclusiv în acest sezon jucătorul a fost cedat în Liga 2, la FCSB A Clinceni, unde a fost prezent la reunire. 

Ademenit de Dinamo, Horşia vrea să accepte oferta alb-roşiilor, care-şi construiesc echipa pentru a reveni în Liga 1. 

„Aştept şi eu zilele astea să se concretizeze ceva cu Dinamo. Nu e încă 100% nimic. Mai am doi ani contract cu FCSB, numai că vreau să reziliez.

Nu cred că o să fie probleme şi am înţeles că o să îmi dea foaia de reziliere să o semnez. Acum sunt bine din punct de vedere fizic, mi-am revenit şi eu după accidentarea gravă. Să vedem ce planuri au şi ce jucători vor să mai aducă.

Nu mi-e teamă că o să fiu primit rău de suporterii lui Dinamo. Trebuie să discut şi eu cu cei din conducere şi cu impresarul meu. Nu am fost un jucător exponenţial pentru FCSB şi nu cred că va fi o problemă. Mai sunt în discuţii şi cu alte echipe din prima ligă. Unii în insolvenţă, alţii cu alte probleme. Am negociat cu CS Mioveni şi Hermannstadt”, a declarat Ovidiu Horşia pentru Fanatik

Cu contract la FCSB până în 2024, Horşia a avut concurenţi importanţi pe post de-a lungul sezoanelor şi nu a pucat să joace regulat.

"Sincer mi-e teamă să merg la orice echipă acum după ce am păţit la Mediaş. Am fost neplătit 11 luni de zile. Am de recuperat 60.000 de euro din salarii, prime şi chirii. Nu mai am nicio şansă să recuperez vreun ban. Şi m-am mai şi accidentat. A fost o perioadă foarte grea.

Am avut o parte din cartilajul de la genunchi rupt, undeva sub rotulă, în lateral.. Am făcut recuperare mult timp cu Ionuţ Panţîru şi Ovidiu Kurti la bază la FCSB", a mai spus atacantul lateral. 

Doar două meciuri a bifat Horşia la FCSB din 2017, atunci când a făcut pasul la grupele de juniori ale echipei finanţate de Gigi Becali

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: ovidiu horsiadinamofcsbtransfer fcsb dinamoovidiu horsia dinamo 

viewscnt
Articole similare