Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”CFR nu are adversar!” Helmuth Duckadam, moment de sinceritate după primele jocuri din noul sezon EXCLUSIV

”CFR nu are adversar!” Helmuth Duckadam, moment de sinceritate după primele jocuri din noul sezon EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să debuteze cu victorie în noul sezon al Ligii 1, dar a fost la un pas de a scăpa două puncte printre degete la ultima fază.

”CFR nu are adversar!” Helmuth Duckadam, moment de sinceritate după primele jocuri din noul sezon EXCLUSIV 

Eliminarea suferită de CFR Cluj în turul I preliminar al Ligii Campionilor, în faţa armenilor de la Pyunik Erevan, înseamnă un dezastru financiar pentru clubul „feroviar”. 

În ciuda faptului că CFR a pornit mai greu în actualul sezon, Helmuth Duckadam îi vede campioni tot pe clujeni. În opinia fostului mare portar, CFR nu are adversari în Superligă.

”Ei întotdeauna pleacă cu prima şansă pentru că au echipă experimentată . Au făcut transferuri destul de bune dar din păcate nu prea au adversar. Asta e marea problema a fotbalului românesc. FCSB scârţie, Craiova... Nu prea sunt echipe. Deci, avem cam un campionat de pluton. 

Nu s-au făcut transferuri. Tot ce s-a făcut în acest domeniu de transferuri s-a făcut de la o echipă la alta. S-au mişcat jucătorii între echipe, dar un transfer serios nu s-a făcut”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Orange Sport.  

FCSB caută trofeul de campioană, unul pe care nu l-a mai deţinut din 2015. Roş-albaştrii au avut parte de un play-off-ul a fost aproape perfect: 8 victorii în 10 partide, inclusiv un dublu succes obţinut în faţa celor de la CFR Cluj, viitoarea campioană.

În sezonul trecut, FCSB şi CFR Cluj s-au luptat până în penultima etapă pentru titlu, dar un egal făcut de roş-albaştri împotriva Voluntariului (2-2) a făcut ca titlul să meargă în Gruia. Gigi Becali şi tabăra FCSB au acuzat CFR-ul, la vremea respectivă, de jocuri necurate.

Aşadar, FCSB s-a încurcat pe final şi a rămas doar cu resemnarea şi cu speranţele acestui nou sezon!

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu.

Gigi Becali, supărat foc după egalul cu ”U” Cluj! Patronul ameninţă că se retrage din fotbal: ”Am avut nebunia tinereţii. Vreau să îmi scot banii şi să o închid”

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujsuperliga titlu 

viewscnt
Articole similare