Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finalul! Doi fotbalişti, OUT permanent din echipa de start a FCSB. Gigi Becali: "Sunt prost şi au dreptate oamenii"

Finalul! Doi fotbalişti, OUT permanent din echipa de start a FCSB. Gigi Becali: "Sunt prost şi au dreptate oamenii"

FCSB

Comentarii

Echipa de start a FCSB se schimbă după doar o etapă din Superligă. Finanţatorul Gigi Becali a impus doi fotbalişti în primul 11, dar acum îi interzice din echipa de start a lui Toni Petrea.

Doi fotbalişti pierd permanent echipa de start a FCSB

Primul meci şi prima supărare la FCSB, odată cu startul noului sezon competiţional. Clubul din Berceni a început campionatul în aceeaşi notă, dezamăgitor, ca în stagiunile trecute. FCSB a remizat cu U Cluj, scor 1-1, pe Arena Naţională, iar Gigi Becali a răbufnit după un singur meci. 

Echipa de start a FCSB cu U Cluj: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Haruţ, S. Şerban - Olaru, Edjouma, Fl. Tănase - Cordea, Fl. Coman, Octavian Popescu

Faţă de echipa probabilă, în primul 11 au apărut Creţu şi Şerban, iar Florinel Coman a fost trimis în centrul atacului, deşi Mihai Stoica anunţa că "Mbappe" va fi trimis în stânga, iar Octavian Popescu urmează să fie retras în linia de mijloc. 

Supărat, Gigi Becali a transmis că produce schimbări în apărare. Astfel, Valentin Creţu şi Sorin Şerban vor fi scoşi permanent din echipa de start, iar locul lor va fi luat de variantele clasice, Ovidiu Popescu şi Risto Radunovic. 

Gigi Becali a recunoscut că a fost avertizat după ce i-a impus pe Şerban şi Creţu în primul 11, iar acum s-a convins că a decis greşit. 

"În Şerban am avut mare încredere, toată lumea zicea că mă înşel şi m-am certat cu ei şi l-am impus, dar aseară mi-am dat seama. Am zis că sunt prost şi au dreptate oamenii. Nu persist în greşeală. Nu-mi mai trebuie. 

Şi Creţu. <<Gigi, face greşeli, ne curăţă>>. L-am impus şi pe Creţu, că aleargă, e bătăios Gata, m-am convins. La revedere, că avem jucători acolo, pe Radunovic, Ovidiu Popescu. O să încercăm cu Achim, dar nu în meciurile europene, poate Achim e fundaş dreapta", a declarat Gigi Becali pentru Pro Arena. 

Pentru Orange Sport, fostul antrenor a FCSB, Nicolae Dică, a recunoscut că ar fi făcut o schimbare importantă în primul 11 trimis de Toni Petrea. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbvalentin cretusorin serbanechipa de start fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare