Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică indică o schimbare în echipa de start a FCSB: "L-am antrenat. Dacă vrei să-l câştigi, trebuie să faci asta" | EXCLUSIV

Nicolae Dică indică o schimbare în echipa de start a FCSB: "L-am antrenat. Dacă vrei să-l câştigi, trebuie să faci asta" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, consideră că Toni Petrea ar trebui să facă o schimbare în echipa de start.

Nicolae Dică, după ce a văzut FCSB - U Cluj 1-1: "Dacă vrei să-l câştigi, trebuie să faci asta"

FCSB a surprins la primul meci din Superligă, sezonul 2022-2023. Deşi managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a spus că în noua stagiune Florinel Coman va juca atacant lateral, Florin Tănase atacant central şi Octavian Popescu mijlocaşul ofensiv, lucrurile au stat diferit la meciul cu U Cluj. 

Echipa de start a FCSB cu U Cluj: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Haruţ, S. Şerban - Olaru, Edjouma, Fl. Tănae - Cordea, Fl. Coman, Octavian Popescu.

Pus din nou atacant central, Florinel Coman n-a impresionat şi s-a revenit asupra faptului că cel mai bun randament îl are în banda stângă. Totuşi, acolo locul e ocupat de Octavian Popescu, favoritul finanţatorului Gigi Becali. 

După ce a antrenat FCSB şi a apucat să-l urmărească pe Florinel Coman încă de când era junior, Nicolae Dică a tras câteva concluzii şi a oferit o soluţie. 

"L-am antrenat pe Coman. L-am folosit şi eu o dată sau de două ori atacant, pentru că îl cunosc de când avea 13 ani. Eram acolo, la Viitorul, actuala Farul. Ştiu că juca doar atacant. Până la prima echipă a jucat doar atacant, apoi a devenit atacant în banda stângă. Are şi calităţi de atacant, dar cel mai bun randament al său a fost când a jucat în partea stângă. 

Îl au pe Popescu acolo, dar dacă vrei să-l câştigi pe Coman... Tavi Popescu poate juca şi în zona centrală, poate chiar cu un randament mai bun în zona centrală. Poate juca între linii, are ultima pasă, consider că trebuie să treacă mai multe mingi pe la el. Aşa îi câştigi pe amândoi", a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport. 

FCSB a debutat cu stângul în noul sezon din Superliga, după ce a reuşit să obţină doar o remiză împotriva nou-promovatei U Cluj, scor 1-1.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbnicolae dica florinel comangigi becalimihai stoicaoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare