Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SEEN! După ce Rotariu l-a ignorat pe MM, alt fotbalist dorit a făcut la fel. Golgheterul care a provocat un scandal

SEEN! După ce Rotariu l-a ignorat pe MM, alt fotbalist dorit a făcut la fel. Golgheterul care a provocat un scandalgalerie foto

Petrolul

Comentarii

S-a petrecut încă un episod în Superligă, care aminteşte de felul în care a decurs discuţia între Dorin Rotariu şi Mihai Stoica, în momentul în care oficialul de la FCSB i-a propus transferul la echipa finanţată de Gigi Becali. Atacantul Petrolului, Sory Ibrahim Diarra, a procedat la fel cu Nae Constantin.

Sory Ibrahim Diarra, pe urmele lui Dorin Rotariu. L-a lăsat cu seen pe antrenorul său

În această vară, echipele din Superligă au făcut ultimele reglaje pentru noul sezon competiţional, iar, mai nou, discuţiile se poartă şi pe reţelele de socializare cu jucătorii. Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că a fost protagonistul unui moment pe care nu l-a mai întâlnit în carieră.

MM Stoica a fost lăsat cu ochii în soare de Dorin Rotariu, atunci când i-a scris pe WhatsApp. Fotbalistul nu i-a răspuns iniţial, dar a revenit cu un mesaj cu câteva ore înainte să semneze cu Atromitos. 

La fel a procedat şi antrenorul Petrolului, Nicolae Constantin, care a dorit să afle ce variante are pe postul de atacant central. 

Sory Ibrahim Diarra (22 de ani), golgheterul Petrolului din sezonul trecut, a fugit la sud de Dunăre şi vrea să semneze cu CSKA Sofia 1948. Nae Constantin i-a scris pe Instagram şi nu a primit un răspuns din partea atacantului. 

"Am reuşit să vorbesc cu el pe Instagram, acolo am putut să dau de el. L-am întrebat, a zis că nu mai vrea în România, i-am zis că îi respect decizia. Apoi, la două zile, chiar i-am pus o întrebare, pentru că trebuia să luăm o decizie să vedem ce post e vacant. <<Eu te vreau pe ţine, spune-mi ce să fac>> şi nu mi-a mai răspuns

În momentul ăsta sunt două posturi unde trebuie să iau o decizie. În rest, totul este cristalizat.", a recunoscut antrenorul de la Petrolul Ploieşti. 

Atacantul din Mali a provocat un scandal la Petrolul. Jucătorul susţine că angajamentul său cu clubul s-a încheiat în această vară, în timp ce conducerea ”lupilor galbeni” transmite că s-a activat o clauză din contract prin care acesta se prelungeşte cu un an. 

Nae Constantin, înainte de Petrolul - Voluntari

Nou-promovata în Liga 1 debutează în Superligă, sezonul 2022-2023, în meciul cu FC Voluntari, luni, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, iar Nae Constantin a prefaţat întâlnirea. 

"Trebuie să arătăm bine de la primul joc. Nu merg pe ideea că la etapa patru, cinci trebuie să fim nu ştiu unde. 

Dacă reuşim să facem un egal, dar să ieşim cu fruntea sus, să fim conştienţi că am dat tot ce a depins de noi, tot aş fi mulţumit. 

E un început, care nu e uşor pentru nicio echipă şi nici pentru noi nu e uşor, dar avem mare încredere că inceapnd cu meciul de luni putem să facem lucruri bune, lucruri frumoase pentru echipa asta, pentru suporteri.

Toată lumea are aşteptări şi e normal să fie aşa, e important cum începem, dar mai important cum terminăm", a mai spus antrenorul Petrolului, Nae Constantin. 

În acest moment, Petrolul are două variante importante pentru postul de atacant: Irobiso şi Ivanovski, fotbalişti veniţi de la Dinamo Bucureşti. 

Afla mai multe despre: sory diarramihai stoicadorin rotariunae constantinfcsbpetrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare