Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Gigi Becali, dezbătute între jucătorii lui U Cluj. Chipciu recunoaşte: "I-am luat mai tare"

Declaraţiile lui Gigi Becali, dezbătute între jucătorii lui U Cluj. Chipciu recunoaşte: "I-am luat mai tare"

FCSB

Comentarii

Fotbalistul lui U Cluj, Alex Chipciu, a vorbit despre remiza cu FCSB de pe Arena Naţională, scor 1-1.

Alex Chipciu, după FCSB - U Cluj 1-1

FCSB a început cu stângul noul campionat după ce a terminat la egalitate duminică seara, scor 1-1 (0-1), cu echipa Universitatea Cluj, pe Arena Naţiională, într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă.

La Bucureşti, prima repriză a meciului dintre FCSB şi Universitatea Cluj a avut două goluri anulate, câte unul de fiecare parte (Florin Tănase – FCSB, min 34, anulat pentru ofsaid, respectiv Tescan – Universitatea Cluj, min 24, anulat cu VAR pentru henţ).

„Am plecat cu dreptul. Dacă eram puţin mai atenţi puteam obţine toate cele trei puncte. Pentru noi e un punct de plecare. Trebuie să fim la fel de agresivi şi de muncitori pentru a avea rezultate în continuare. Ştim că într-un meci cu Steaua, cu mulţi spectatori, ai o motivaţie suplimentară. Nu trebuie să lăsăm garda jos. 

Nu am vrut să îi încurcăm. Am jucat pentru noi. FCSB mi s-a părut o echipă bună, care se bate cu CFR şi Craiova la campionat. Pentru noi e cu atât mai important că am scos punct”, a declarat Alex Chipciu. 

De asemenea, el a recunoscut că mingea l-a atins în mână la primul gol anulat al partidei, în minutul 24. 

„Mi-a venit mingea în mână. Era lipită, nu ştiam dacă ce s-a întâmplat. Bine că avem VAR, nu vrem să păcălim”, a adăugat fostul fotbalist de la FCSB. 

Declaraţia lui Gigi Becali, care a spus public că-şi doreşte ca la pauza meciului FCSB - U Cluj scorul să fie 3-0 în favoarea echipei sale a avut ecou printre jucătorii ardelenilor. 

„I-am luat mai tare şi am avut câştig de cauză. Ştim că domnul Becali mai face ca subiectele să ia amploare. Chiar am vorbit pe grup înainte, sincer. Nu contează că eşti vorbit de bine sau de rău. E o motivaţie în plus”, a mai spus Alex Chipciu. 

Afla mai multe despre: alex chipciufcsbu clujgigi becali 

viewscnt
Articole similare