Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Asta e cea mai mare problemă a domnului Becali!”. Avertisment pentru FCSB după egalul cu „U” Cluj

”Asta e cea mai mare problemă a domnului Becali!”. Avertisment pentru FCSB după egalul cu „U” Cluj

FCSB

Comentarii

FCSB a început cu stângul noul campionat după ce a terminat la egalitate duminică seara, scor 1-1 (0-1), cu echipa Universitatea Cluj, pe Arena Naţiională, într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă.

”Asta e cea mai mare problemă a domnului Becali!”. Avertisment pentru FCSB după egalul cu „U” Cluj

La Bucureşti, prima repriză a meciului dintre FCSB şi Universitatea Cluj a avut două goluri anulate, câte unul de fiecare parte (Florin Tănase – FCSB, min 34, anulat pentru ofsaid, respectiv Tescan – Universitatea Cluj, min 24, anulat cu VAR pentru henţ).

Adrian Bălan a deschis scorul pentru clujeni în al patrulea minute de prelungiri al reprizei întâi.

În minutul 53 Gorcea l-a faultat în careu pe Florin Tănase, arbitrul Marian Barbu a acorday penalty pe care l-a transformat acelaşi Florin Tănase.

Ciprian Marica a vorbit despre problemele din ultimii ani de la FCSB şi a identificat-o pe cea care crede că a afectat cel mai mult echipa: comunicarea. 

„Cred că cea mai mare problemă la FCSB e comunicarea. În fiecare an a venit şi ne-a spus: 'dacă ştiţi cum se pregăteşte Budescu', l-a dat afară, 'dacă ştiţi cum se pregăteşte Alibec, pfoai', l-a dat afară. Acum a venit şi ne-a spus de Coman, 'dacă ştiţi cum se pregăteşte Coman..sparge norii'. 

Asta e cea mai mare problemă a domnului Becali, că ştie doar ce i se spune. Asta e cea mai mare problemă de la FCSB din ultimii ani. Se duce el să vadă? El ştie doar ce i se spune, iar asta e cea mai mare problemă, pentru că vedem că ce i se spune nu e ceea ce joacă echipa. Comunicarea dintre cei care sunt lângă echipă şi patron e cea mai mare problemă. 

Altfel, vedem că dă rateuri în declaraţii. Dacă luăm, în fiecare an ne-a spus de fiecare jucător, de Moruţan, mamă, şi apoi nu mai ştia cum să scape de el. Mai bine te duci singur să te informezi, decât să aştepţi informaţiile, vedem cu toţii, în fiecare ani ne spui câte ceva şi nu e ce trebuie. Dacă ar rezolva problema informaţiilor primite, cred că FCSB ar arăta altfel”, a declarat Ciprian Marica la PRO Arena.

Afla mai multe despre: u clujfcsbgigi becaliciprian marica 

viewscnt
Articole similare