Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Arabii s-au decis asupra transferului lui Darius Olaru! Gigi Becali a dezvăluit "răspunsul" primit

ULTIMA ORĂ | Arabii s-au decis asupra transferului lui Darius Olaru! Gigi Becali a dezvăluit "răspunsul" primit

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a înţeles răspunsul arabilor cu care s-a văzut personal, pentru transferul lui Darius Olaru.

Ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru de la FCSB

Gigi Becali a încercat să dea următoarea lovitură de milioane de euro, în această vară, iar fotbalistul vizat de un transfer în străinătate a fost Darius Olaru. Mijlocaşul a devenit, de-a lungul sezoanelor, unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai echipei antrenate de Toni Petrea şi un titular indiscutabil. 

În ultimele zile, pentru Darius Olaru s-a ivit o oportunitate din zona Golfului, nu dintr-un campionat important al Europei, unde şi-ar dori fotbaliştii să ajungă. 

O echipă din Emiratele Arabe Unite şi-a trimis reprezentanţi la Gigi Becali acasă, pentru a-i prezenta oferta pentru fotbalistul naţionalei.

Pentru Darius Olaru, Gigi Becali a avut cinci milioane de euro, dar a cerut cu două milioane de euro în plus. La câteva zile distanţă, afaceristul a înţeles răspunsul arabilor, care nu i-au mai dat niciun semn. 

Finanţatorul consideră că mutarea a picat. 

"Am avut ofertă de cinci milioane pe Olaru şi am zis şapte, au venit la mine acasă. Nici telefon n-au mai dat arabii. Nici un milion nu iau pe Olaru. Nu au mai dat niciun telefon. Spun adevărul, nu-i critic (n.r. - pe fotbaliştii FCSB). Să vadă cine sunt ei. Fotbalul nu e aşa că lumea dă bani la fotbal că vine unul cu talent", a declarat finanţatorul FCSB pentru Pro Arena. 

Darius Olaru şi-a atras criticile lui Gigi Becali, după evoluţia pe care a avut-o în primul meci din Superligă, sezonul 2022-2023, în FCSB - U Cluj 1-1

"Se hâţâie, mâţâie Olaru. Pasează, demarcă-te, pasează, fă ceva. Suntem vedete noi! 

Eu să mai aduc jucători? Am băut gaz? La revedere cu fotbalul! Nu prea văd cum să ne calificăm în grupele Conference League, nu poţi să te califici, dacă dormi pe teren. Noi dormin pe teren. Trebuie război la fotbal", a mai spus Gigi Becali. 

  • 6 goluri şi 12 pase de gol a strâns Darius Olaru în toate competiţiile sezonului trecut la FCSB, în 37 de meciuri

Afla mai multe despre: gigi becalidarius olarutransfer darius olaru fcsb 

viewscnt
Articole similare