Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu semnează în Superligă: contract pe doi ani cu salariu modest! Cine a dat lovitura pe piaţa transferurilor

Constantin Budescu semnează în Superligă: contract pe doi ani cu salariu modest! Cine a dat lovitura pe piaţa transferurilor

Petrolul

Comentarii

Constantin Budescu revine acasă la 33 de ani. Mijlocaşul se recuperează după accidentarea gravă suferită şi va apărea, spre finalul anului, în tricoul noii echipe din Superligă.

Cu cine semnează Constantin Budescu. Are contractul pregătit

Cluburile din Superligă fac ultimele mutări pe piaţa transferurilor şi îşi întăresc lotul cu care abordează noul sezon din campionat. Cu prima etapă finalizată, tranzacţii sunt în curs de desfăşurare. 

Conform Orange Sport, Petrolul Ploieşti s-a înţeles cu doi fotbalişti importanţi, iar al treilea transfer urmează să fie perfectat. 

Preşedintele "lupilor galbeni", Costel Lazăr, a anunţat că mijlocaşul Constantin Budescu va fi noul jucător al Petrolului. Fotbalistul care locuieşte la Ploieşti revine acasă, după ce a mai jucat pentru "găzari" între 2004 şi 2011. 

El va semna un contract pe doi ani cu un salariu acceptabil pentru Petrolul, precum Gabriel Tamaş, venit tot de la FC Voluntari.

"Vom semna cu Constantin Budescu, credeţi-mă că am contractul pe email, nu am apucat să-l citesc. Şi-a exprimat dorinţa, ne-am înţeles. El este dorit la Ploieşti, îl aşteptăm să se refacă şi să contribuie la rezultatele bune ale echipei. Va semna pe doi ani de zile, mi-au trimis avocaţii lui contractul.

Nu am avut timp să mă uit peste el, am condus toată ziua şi am venit direct la meci. Sigur va semna! Salariul este unul modest, care se aliniază posibilităţilor nostre. Budescu nu a venit cu pretenţii salariale deosebite, la fel ca Gabi Tamaş. Să fie toată lumea convinsă că nu am vrut să fie un dezechilibru în vestiar", a spus Costel Lazăr, pentru Sport.ro.

Accidentat grav în aprilie, Constantin Budescu s-a operat şi e aşteptat să revină pe teren spre finalul anului. 

De asemenea, preşedintele Petrolului a oferit detalii şi despre legitimarea jucătorilor transferaţi. 

"La Irobiso depinde de viza de muncă. Sperăm să rezolvăm şi problema lui Irobiso, ne-am dorit să rezolvăm până la jocul următor, dar nu depinde numai de noi.

Jair Tavares a jucat contra lui FC Voluntari pentru că am primit azi (n.r - luni, în ziua meciului) viza, am sosit la ora 19:15 în Ploieşti, a fost un adevărat maraton. Şi el şi-a dorit să joace şi să arate, dar după două zile de călătorie cu maşina îi era greu. 

Momentan, nici stafful tehnic nu şi-a exprimat dorinţa de a mai transfera ceva. Eu cred că vom arăta bine spre foarte bine, sunt încrezător", a mai spus Costel Lazăr pentru sursa citată. 

În această vară, Petrolul Ploieşti l-a pierdut pe Sory Diarra. Atacantul a procedat la fel ca Dorin Rotariu, atunci când antrenorul Nae Constantin l-a contactat pe Instagram pentru a afla care e situaţia atacantului. 

Afla mai multe despre: constantin budescutransfer constantin budescupetrolul ploiesticostel lazar 

viewscnt
Articole similare