Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergiu Hanca şi Giedrius Arlauskis, la un pas de revenirea în Superligă! Cine face transferurile

Sergiu Hanca şi Giedrius Arlauskis, la un pas de revenirea în Superligă! Cine face transferurile

Superliga

Comentarii

Două transferuri importante sunt puse la cale în Superligă. Sergiu Hanca (30 de ani) şi Giedrius Arlauskis (34 de ani) sunt la un pas de revenirea în România.

Hanca şi Arlauskis, înapoi în România

Prima etapă a Superligii, sezonul 2022-2023, s-a încheiat, iar cluburile încă îşi pun la punct lotul cu care vor aborda sezonul cel puţin până în pauza de iarnă. Pe ultima sută de metri, două cluburi plănuiesc transferuri interesante. 

Universitatea Craiova vrea să-i pună la dispoziţie lui Laszlo Balint un lot competitiv, iar şefii echipei din Oltenia negociază venirea lui Sergiu Hanca, anunţă Gazeta Sporturilor

Sergiu Hanca, jucător apreciat în Polonia la Cracovia, unde a devenit căpitanul echipei, este în tratative avansate cu Universitatea Craiova, care e aproape de un acord cu clubul internaţionalului român. 

Plecat din 2019, de la Dinamo Bucureşti, de care s-a despărţit cu scandal, mijlocaşul lateral s-ar putea bate la titlul Superligii şi va avea locul de titular asigurat. 

Universitatea Craiova urmează să-l piardă de Gustavo în această vară, în schimbul a câteva sute de mii de euro. 

Sursa citată anunţă că o altă mutare interesantă se prefigurează în campionat. 

Multiplul campion al României, Giedrius Arlauskis, liber de contract după despărţirea de CFR Cluj, este dorit de Petrolul Ploieşti, pentru a da siguranţă în poartă. 

Nae Constantin şi-a exprimat dorinţa de a avea un portar cu experienţă, iar lituanianul este varianta aleasă de prahoveni. 

Arlauskis, care a fost într-un conflict cu CFR Cluj în ultima parte a perioadei petrecute în Gruia, nu a semnat cu nicio echipă şi nu a mai jucat de aproape un an. 

În iarnă, Arlauskis s-a antrenat alături de lotul pregătit de Liviu Ciobotariu la FC Voluntari. 

 

Afla mai multe despre: hancaarlauskisuniversitatea craiovapetrolul ploiestitransferuri superliga 

viewscnt
Articole similare