Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, impresionat de Gabi Tamaş după meciul cu Petrolul: ”Mi-a fost greu să îl văd în tricoul adversarului!”

Liviu Ciobotariu, impresionat de Gabi Tamaş după meciul cu Petrolul: ”Mi-a fost greu să îl văd în tricoul adversarului!”

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a câştigat în deplasare, la Ploieşti, scor 1-0 (0-0), meciul disputat luni seară în compania echipei Petrolul, ultima confruntare a etapei 1 din Superliga 2022-2023.

Pe Arena ”Ilie Oană”, într-un meci cu multe ocazii, arbitrul George Găman a anulat în urma analizei VAR un gol înscris de Petrolul Ploieşti, prin Dumitriu, în minutul 22. Cauza a fost un ofsaid la Ivanovski. În ultimul minut al prelungirilor, Tamaş l-a faultat în careu pe Armaş, iar lovitura de pedeapsă dictată de arbitrul Găman a fost transformată de D. Florea.

La finalul meciului, antrenorul de la FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Tamaş, fostul lui fotbalist din sezonul trecut. 

”Mi-a fost greu să îl văd în tricoul adversarului!”

”Am anticipat că o să avem un joc foarte greu. Anticipam că e o echipă care joacă foarte bine. Eu i-am văzut şi în sezonul trecut, în Liga 2, am văzut transferurile pe care le-au făcut. Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm, însă nu mi-a plăcut deloc jocul nostru, în special în prima repriză.

Le-am spus şi jucătorilor la pauză că am jucat foarte lent. În a doua repriză, s-a schimbat jocul în bine, în special după schimbările pe care le-am făcut. Au intrat bine, în special pentru faza de atac. Primul joc, într-adevăr, greu. Îmi felicit jucătorii pentru rezultat. Trebuie să ne gândim la următoarea partidă. Mă pune puţin pe gânduri că nu am avut un şut pe spaţiul porţii.

Gabi Tamaş, imperial, cum îl ştiam. Un debut greu, dar fericit. Numai cine nu joacă nu greşeşte, aşa se întâmplă la fotbal. A fost imperial pe teren, a jucat, a pasat. Mi-a fost greu să îl văd în tricoul adversarului nostru. Am vorbit cu el înainte de meci, i-am spus cine e mai bun să câştige. Echitabil poate era un egal.

Trebuie să ne revenim din punct de vedere fizic, pentru că efortul a fost mare. Trebuie să analizăm. E clar o echipă bună (n.r. FC Botoşani, următoarea adversară), care se bate tot timpul pentru play-off. Va trebui să fim atenţi. Din păcate, nu vom juca la Voluntari. Este un impediment pentru noi”, a spus Liviu Ciobotariu, după meci.

Afla mai multe despre: voluntari-liga 1-petrolul 

viewscnt
Articole similare