Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele semn de întrebare din tabăra Petrolului: "N-a venit nimeni să ne explice şi nouă. De asta jucătorii cer răspunsuri"

Marele semn de întrebare din tabăra Petrolului: "N-a venit nimeni să ne explice şi nouă. De asta jucătorii cer răspunsuri"

Petrolul

Comentarii

Petrolul a pierdut meciul din prima etapă a noului sezon, scor 0-1, cu FC Voluntari. Florea a marcat unicul gol al partidei, din penalty, în minutul 90+2.

"Am avut momente în care am fi putut marca, nu am reuşit să o facem, iar la final echipa mai experimentată a câştigat. Chiar vorbeam cu colegii mei şi le spuneam la tragerea la sorţi a ţintarului că mi-aş fi dorit să o evităm pe Voluntari în prima etapă. Vorbim de o echipă care a terminat în primele şase, nu a schimbat antrenorul, are continuitate, are acelaşi sistem de joc şi are jucători foarte buni.

Pentru mine, e foarte bine că a fost implementat sistemul VAR, cred că ajută fotbalul românesc. Discuţiile sunt acum din ce în ce mai puţine, însă la Ploieşti nu a ajuns nimeni să discute cu noi, să ne instruiască, de asta au întrebări jucătorii. Eu am o experienţă de un an în Arabia Saudită cu VAR, ştiu cum se procedează, deci pentru mine clar este un pas înainte" , a declarat Nae Constantin.

Petrolul - FC Voluntari 0-1

FC Voluntari a câştigat în deplasare, la Ploieşti, scor 1-0 (0-0), meciul disputat luni seară în compania echipei Petrolul.

  • Petrolul: Avram - Meijers, Tamaş, Huja - Pashov, Dumitriu (Jair 72’), Seto (Cebotaru 58’), Ţicu – Cioiu (M. Bratu 58’), Ivanovski, Grozav (Măzărache 87’). Antrenor: Nicolae Constantin
  • FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş, A. Vlad – Meleke (Helder Tavares 72’), Droppa (M. Răduţ 61’) - Raţă (Merloi 81’), Costin, Marcelo – Nemec (D. Florea 60’). Antrenor: Liviu Ciobotariu

Cu meciul disputat luni seara între Petrolul şi FC Voluntari, s-a încheiat şi prima etapă a Superligii.

Celelalte partide ale etapei au fost:

  • Hermannstadt – CS Mioveni 3-0
  • CS Universitatea Craiova – Sepsi Sf Gheorghe 2-2
  • FC Argeş – UTA Arad 2-0
  • CFR Cluj – FC Rapid 1-0
  • Farul – FC U Craiova 1948 2-1
  • FCSB – U Cluj 1-1
  • FC Botoşani – Chindia 3-2

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare