Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Unde ar trebui să evolueze în teren Coman şi Popescu?” Analiza lui Panduru: ”I-a spus că va juca acolo, deoarece vrea să încaseze bani pe el! Gigi face echipa!”

VIDEO | Unde ar trebui să evolueze în teren Coman şi Popescu?” Analiza lui Panduru: ”I-a spus că va juca acolo, deoarece vrea să încaseze bani pe el! Gigi face echipa!”

FCSB

Comentarii

Basarb Panduru a analizat aşezarea în teren a FCSB-ului după primul meci din Superligă al echipei lui Toni Petrea.

FCSB a început cu stângul noul campionat după ce a terminat la egalitate duminică seara, scor 1-1 (0-1), cu echipa Universitatea Cluj, pe Arena Naţională, într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă.

La Bucureşti, prima repriză a meciului dintre FCSB şi Universitatea Cluj a avut două goluri anulate, câte unul de fiecare parte (Florin Tănase – FCSB, min 34, anulat pentru ofsaid, respectiv Tescan – Universitatea Cluj, min 24, anulat cu VAR pentru henţ).

Adrian Bălan a deschis scorul pentru clujeni în al patrulea minut de prelungiri al reprizei întâi. În minutul 53, Gorcea l-a faultat în careu pe Florin Tănase, arbitrul Marian Barbu a acordat penalti pe care l-a transformat acelaşi Florin Tănase.

Gigi Becali îşi doreşte să evolueze în teren atât cu Florinel Coman, cât şi cu Octavian Popescu, fotbalişti care evoluează pe acelaşi post. Basarb Panduru spune că Octavian Popescu poate da randament pe poziţia de extremă stânga. De asemenea, el nu crede că Florinel Coman poate juca pe poziţia de atacant central. 

”I-a spus că va juca acolo, deoarece vrea să încaseze bani pe el! Gigi face echipa!”

”Eu cred că acolo sus în stânga, în 4-3-3. Asta spun, că l-am văzut mai mult acolo decât l-am văzut inter. Dacă îl vedeam 20 de meciuri la rând inter, poate îmi dădeam cu părarea şi cum jpacă acolo. Dar l-am văzut foarte mult acolo sus în stânga şi acolo dă randamentul cel mai bun. Repet, nevăzând foarte mult poziţia aia de inter. Pe florinel Coman nu îl văd atacant central.

Nici nu contează unde joacă jucătorii că nu îi întreabă nimeni. Gigi face echipa. Ăştia trebuie să intre. A şi spus că el face echipa. Deci el dă echipa. Indiferent că e bine.

El i-a şi spus lui Coman că nu va juca în partea stângă sus, pentru cu joacă Popescu. Vreau să iau bani pe Popescu. Ori joci în centru, ori joci în dreapta. Ei au primit echipa. Poftim. Intraţi. Păi, stai, că ălă nu poate acolo, nici nu contează”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-basarab panduru-u cluj-liga 1 

viewscnt
Articole similare