Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Petrolul, două transferuri de top! Jucătorul dorit de FCSB semnează. I se alătură fostul căpitan al unei echipe din Liga 1 | EXCLUSIV

BREAKING | Petrolul, două transferuri de top! Jucătorul dorit de FCSB semnează. I se alătură fostul căpitan al unei echipe din Liga 1 | EXCLUSIVgalerie foto

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti urmează să debuteze în noul sezon din Superliga, dar nu şi-a definitivat încă lotul. Sursele Orange Sport au dezvăluit că trupa prahoveană urmează să mai rezolve două transferuri: un fundaş central şi un portar vor semna cu trupa prahoveană.

Petrolul Ploieşti a reuşit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc după o absenţă de şase ani, după ce a cucerit titlul în eşalonul secund.

”Lupii galbeni” vor debuta în noul sezon împotriva lui FC Voluntari, partida putând să fie urmărită, în direct, pe orangesport.ro şi Orange Sport 1.

Întrucât sezonul începe atât de devreme în România comparat cu alte campionate europene, multe dintre formaţiile din Superliga nu au apucat să îşi definitiveze lotul înaintea primei etape.

Printre acestea se numără şi Petrolul Ploieşti, care, deşi a adus deja opt jucători la club, urmează să mai rezolve două transferuri.

Florin Borţa (Universitatea Craiova), Gabriel Tamaş (FC Voluntari), Lucian Dumitriu (CS Mioveni), Gheorghe Grozav (MTK Budapesta), Jair Tavares da Silva ( HJK Helsinki), Mirko Ivanovski (Dinamo), Christian Irobiso (Dinamo) şi Cosmin Tucaliuc (Farul) au semnat deja cu echipa nou-promovată.

Petrolul, două transferuri de top

Conform surselor Orange Sport, acestora urmează să li se alăture doi jucători care au evoluat pentru Gaz Metan în ultima stagiune, Octavian Vâlceanu (25 de ani) şi Felix Mathaus (31 de ani).

Portarul care a fost dorit de FCSB în urmă cu un an ajunsese la FC Voluntari după plecarea de la Mediaş, dar, cu Mihai Popa titular indiscutabil, a decis să îşi caute un nou angajament.

De cealaltă parte, Mathaus, care devenise căpitanul lui Gaz Metan în a doua parte a ultimului sezon, în urma plecărilor în masă de la club, este în discuţii cu Petrolul de mai mult, iar acum a ajuns la un acord cu ploieştenii.

Ambii fotbalişti vor semna pe un an cu ”lupii galbeni” şi vor spera ca situaţiile întâmpinate la Gaz Metan şi Academica Clinceni să nu se repete şi pe Ilie Oană, având în vedere că şi Petrolul are probleme financiare.

Ploieştenii şi-au pierdut sponsorul principal pe parcursul ultimului sezon, dar, odată cu revenirea în Liga 1, speră să îşi revină din punct de vedere financiar.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare