Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul din Superliga dorit de FCSB a semnat oficial cu altă echipă! MM Stoica: ”Dacă era aşa, îl luam” | EXCLUSIV

Fotbalistul din Superliga dorit de FCSB a semnat oficial cu altă echipă! MM Stoica: ”Dacă era aşa, îl luam” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să mai transfere jucători în această vară. Managerul general al trupei roş-albastre a dezvăluit că vicecampioana mai era interesată de un fotbalist, care evolua pentru FC Botoşani.

FCSB a debutat cu stângul în noul sezon din Superliga, după ce a reuşit să obţină cu greu o remiză împotriva lui U Cluj, echipă nou-promovată.

Jucătorii lui Toni Petrea erau conduşi la pauză, dar au reuşit să egaleze cu şansă, de la punctul cu var, după ce tânărul portar Gorcea l-a doborât pe Tănase în careu.

Prestaţia roş-albaştrilor a fost mai mult decât dezamăgitoare, iar mai mulţi jucători, în frunte cu fundaşii laterali, Sorin Şerban şi Vali Creţu, au fost luaţi la ţintă de conducerea echipei.

În urma rezultatului modest reuşit, MM Stoica a fost întrebat dacă cei de la FCSB mai pregătesc vreun transfer şi a afirmat, clar, că nu, decât dacă se califică în grupele Conference League.

Totuşi, managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că vicecampioana a purtat tratative cu Jaja, starul lui FC Botoşani în ultima stagiune.

Brazilianul fusese împrumutat la echipa moldoveană şi avea o clauză de cumpărare definitivă de 350.000 de euro, pe care nici Botoşani, nici FCSB nu au fost dispuse să o activeze.

Între timp, acesta a semnat cu Al Nasr, din Emiratele Unite Arabe.

Fotbalistul dorit de FCSB a semnat cu altă echipă

Jaja se antrena singur prin Brazilia, acum înţeleg că este în negocieri cu o echipă din Emirate (n.r. a semnat), dar ăia ştiau că e liber şi acum se pare că o să trebuiască să plătească o sumă cu care nu prea sunt de acord.

Şi noi am fost interesaţi la un moment dat de Jaja. Dacă venea liber, l-am fi luat. Botoşani l-a avut împrumut şi nu putea activa clauza, care nu era foarte mare, pentru că nu se înţelesese cu jucătorul, care cerea un salariu foarte mare.

Din spusele lui Valeriu Iftime, 20.000 de euro. La noi nu s-a discutat de salariu, dar din moment ce se cumpără, nu era... 350.000 de euro am înţeles că era.

Atenţie, Jaja e atacant stânga şi nu a jucat niciodată atacant dreapta, nici împins”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare