Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie în Superliga! Universitatea Craiova dă lovitura: jucătorul de un milion de euro vândut de Gică Hagi semnează cu oltenii

Revenire de senzaţie în Superliga! Universitatea Craiova dă lovitura: jucătorul de un milion de euro vândut de Gică Hagi semnează cu olteniigalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova are nevoie de întăriri pentru noul sezon, după ce a reuşit să îi transfere doar pe Raul Silva (32 de ani) şi pe Ivan Martic (31 de ani), ambii fundaşi centrali, înainte de a debuta în noua ediţie a Superligii.

Obiectivul în acest sezon, ca în toate sezoanele din ultimii ani, pentru Universitatea Craiova este câştigarea titlul, dar până acum oltenii nu au făcut prea mult mutări în acest sens, ci chiar din contră.

Laurenţiu Reghecampf, care era unul dintre cei mai experimentaţi tehnicieni din Liga 1, singurul care mai câştigase titlul din cei activi în campionat, pe lângă Dan Petrescu, a fost înlocuit cu Laszlo Balint.

Fostul antrenor al UTA-ei este foarte bine văzut în fotbalul nostru, dar mulţi experţi au ajuns la concluzia că acesta a fă

cut un pas prea mare înainte.

Pe lângă numirea contestată, oltenii nici nu au reuşit să ţin pasul cu transferurile făcute de rivalele la titlu, în special de CFR Cluj.

Fără întăriri, nu doar că Universitatea Craiova nu are vreo şansă la titlu, dar şi-ar putea pierde locul şi pe podium, fiind ”urmărită” de formaţii precum Rapid sau Sepsi.

Însă, conducerea s-ar fi decis să adreseze aceste temeri şi să aducă la club un fotbalist care a mai impresionat în campionatul nostru, sub comanda lui Gică Hagi.

Revenire de senzaţie în Superliga

Conform Fanatik, oltenii ar fi la un pas de a ajuns la un acord cu Rivaldinho (27 de ani), jucător cu 80 de apariţii în fotbalul românesc, în tricoul lui Dinamo şi Viitorului, actuala Farul.

Vândut de Hagi Cracoviei pentru 300.000 de euro, deşi valora 1,1 milioane de euro în acea perioadă, Rivaldinho a petrecut ultimii doi ani în Polonia, dar nu a putut replica prestaţiile reuşite pe litoal.

În 51 de apariţii, acesta a punctat de doar trei ori deşi a fost folosit pe postul său preferat, cel de vârf, astfel că este dornic să revină în campionatul nostru.

Sursa citată notează că cele două părţi sunt foarte aproape de a bate palma, astfel că Rivaldinho poate completa o revenire de senzaţie în România după doar doi ani.

  • 43 de apariţii, 15 goluri şi trei pase decisive a însumat acesta în tricoul Viitorului
  • 37 de partide, şase reuşite şi un assist sunt cifrele acestuia la Dinamo

Afla mai multe despre: rivaldinho 

viewscnt
Articole similare