Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care a greşit în mai multe rânduri împotriva lui U Cluj, lăudat de Gigi Becali: ”Nu am mai văzut ca el în România, siguranţă maximă”

Jucătorul care a greşit în mai multe rânduri împotriva lui U Cluj, lăudat de Gigi Becali: ”Nu am mai văzut ca el în România, siguranţă maximă”

FCSB

Comentarii

FCSB primise şansa de a debuta în noul sezon cu o partidă mai acesibilă decât CFR, Rapid sau Universitatea Craiova, înfruntând-o, pe teren propriu, pe U Cluj. Dar roş-albaştri nu au putut să se impună împotriva ardelenilor. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

După ce a fost la un pas de a disputa ultima etapă a sezonului trecut cu titlul pe masă, FCSB şi-a propus să încheie, în sfârşit, ”monopolul” pus de CFR Cluj pe campionat.

Gigi Becali a adus întăriri la club în această vară, pentru compartimentul defensiv, iar echipa, sau cel puţin primul 11, părea să arate mai bine înaintea noii stagiuni.

Dar, la primul meci din Superliga, jucătorii lui Toni Petrea au arătat dezogranizaţi, bezmetici şi au fost la un pas de a fi înfrânţi, pe teren propriu, de U Cluj.

Doar o greşeală a tânărului portar Gorcea (20 de ani) le-a dat celor de la FCSB şansa de a marca, deşi ambele părţi au irosit o multitudine de ocazii.

Totuşi, încă este începutul sezonului, iar noii jucători nu au avut timp să se integreze încă, astfel că există toate şansele ca roş-albaştrii să arate mai bine la viitoarele meciuri.

În ciuda acestui lucru, Gigi Becli nu a ezitat să îşi facă echipa praf şi să ameninţe din nou că se retrage din fotbal, nemulţumit că nu îşi mai recuperează investiţiile.

Jucătorul care a greşit în mai multe rânduri împotriva lui U Cluj, lăudat de Gigi Becali

Patronul FCSB-ului a ”tunat” la adresa mai multor jucători, printre care Florinel Coman, Florin Tănase sau Darius Olaru, dar l-a lăudat pe unul dintre fotbaliştii care a greşit în mai multe rânduri.

Joyskim Dawa a debutat ca titular în apărarea roş-albastră şi a pierdut de mai multe ori mingea în poziţii periculoase, având probleme pe construcţie, cum spunea MM Stoica înaintea transferului.

În ciuda acestui lucru, Gigi Becali a spus că Dawa i-a ”alinat durerea” şi că nu a mai văzut un stopper ca el în campionatul nostru.

Un jucător care m-a impresionat e Dawa, mi-a alinat supărarea. N-am mai văzut fundaş central ca el în România.

E fundaş central, are mingea la picior, n-o învârte, siguranţă maximă cu Dawa”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: joyskim dawa 

viewscnt
Articole similare