Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şerban, înlocuit la pauză împotriva lui U Cluj! Cum explică Petrea schimbarea: ”Am fost forţat”. Cum i s-a părut debutul lui Dawa: ”Nu prea multe greşeli”

Şerban, înlocuit la pauză împotriva lui U Cluj! Cum explică Petrea schimbarea: ”Am fost forţat”. Cum i s-a părut debutul lui Dawa: ”Nu prea multe greşeli”

FCSB

Comentarii

FCSB a debutat cu stângul în noul sezon de Superliga, după ce a reuşit să obţină doar o remiză împotriva nou-promovatei U Cluj, scor 1-1. În urma partidei, Toni Petrea s-a prezentat nemulţumit la flash-interviu şi a vorbit depsre prestaţia echipei sale.

FCSB nu a reuşit să câştige primul meci din acest sezon, deşi era marea favorită, evoulând pe teren propriu împotriva unei echipe care de abia a revenit în Liga 1.

Nu doar că jucătorii lui Toni Petrea nu au reuşit să se impună, ci ar fi fost şi surclasaţi de ardeleni, în viziunea lui Nicolae Dică şi Basarab Panduru.

În urma jocului, Toni Petrea a recunoscut că nu a fost mulţumit de joc şi a explicat că l-a schimbat pe Sorin Şerban pentru că a fost ”forţat” de prestaţia sa.

În plus, în ciuda numeroaselor nesiguranţe ale lui Joyskim Dawa, antrenorul FCSB-ului a refuzat să îl critice pe noul său jucător.

Cum explică Petrea schimbarea lui Sorin Şerban

Un joc mai puţin reuşit din partea noastră. Am fost destul de nemulţumit în prima repriză, am fost destul de nemulţumit, pe final puteam fi taxaţi pe contraatac.

Discut cu jucătorii, le spun că trebuie să fim mai atenţi, chiar dacă era final de joc, trebuia să fim foarte concentraţi până la final, ok, 1-1, asta este, dar să nu dăm şansa adversarului să...

Rezultatul nu mă mulţumeşte, normal, dar trebuie să mă gândesc mai mult la evoluţia noastră, care, de ce să nu recunosc, nu a fost pe placul meu.

O să discutăm, trebuie să ne schimbăm atitudinea faţă de joc, faţă de adversarul pe care îl întâlnim, altfel vom avea probleme.

(n.r. e Lincar spunea că defensiva e punctul slab al FCSB-ului) E părerea lui, nu văd neapărat punctul sensibil, v-am spus, am încercat să punem presiune pe adversar, ne-am expus pe final şi puteam fi taxaţi.

[...] Şi lipsa lui Radunovic poate a contat, am vrut să începem cu jucători pe posturile lor şi nu am vrut să mai schimb, cum am făcut la pauză, dar am fost forţat de evoluţia lui Şerban, l-am înlocuit cu Ovidiu Popescu.

(n.r. l-am văzut pe Tănase supărat pe schimbările pe care le-aţi făcut la pauză) De unde ştiţi că era supărat pe schimbări? Înterabţi-l pe el, eu nu ştiu despre aşa ceva.

[...] (n.r. Tănase era nemulţumit că sunt mulţi tineri la echipă) Asta e politica clubului, cu jucători de perspectivă, să îmbinăm experienţa cu tinereţea.

În orice moment cred că ar mai fi nevoie de jucători, depinde şi ce poţi să aduci

Dawa cred că s-a întegrat bine, nu a făcut prea multe greşeli”, a declarat Toni Petrea, în urma remizei cu U Cluj.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare