Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Trebuia să primească FCSB cartonaş roşu în primele minute ale duelului cu U Cluj? Intrare criminală a lui Sorin Şerban

VIDEO | Trebuia să primească FCSB cartonaş roşu în primele minute ale duelului cu U Cluj? Intrare criminală a lui Sorin Şerban

FCSB

Comentarii

FCSB a debutat în noul sezon al Superligii cu un duel împotriva lui U Cluj, formaţie nou-promovată. În primele minute ale partidei, Sorin Şerban a avut o intrare criminală asupra a lui Martin Remacle, dar a scăpat doar cu galben.

Trebuia să primească FCSB cartonaş roşu în primele minute ale duelului cu U Cluj?

În prima etapă a noului sezon din Superliga, FCSB a primit vizita celor de la U Cluj, pe Arena Naţională, în faţa a zeci de mii de fani.

Suporterii lui Dinamo s-au mobilizat pentru a îi susţine pe ”fraţii” ardeleni, astfel că atmosfera în tribune a fost una cu adevărat de derby.

Iar acest lucru s-a văzut şi în teren: cele două formaţii au intrat decise pe gazon, iar jocul a avut un ritm bun încă din primele minute.

Din această cauză, posibil, s-ar fi lăsat şi Sorin Şerban dus de val. Titularizat în locul absentului Radunovic, fundaşul stânga a fost la un pas de eliminare în primele minute.

Acesta a intrat criminal la Remacle şi ar fi putut fi trimis la vestiare, dar arbitrul i-a acordat doar un galben, fără să verifice VAR.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare